Hoe kan ik de lader gaan gebruiken als ik ben uitgenodigd voor een Betalen per maand-abonnement (maandelijkse facturering)?

1. Inleiding

Wallbox wil zijn klanten altijd de beste producten, diensten en gebruikerservaring bieden. Een zeer belangrijk onderdeel van deze gebruikerservaring zijn de Wallbox-app en de myWallbox-portal.

Wallbox biedt je een mobiele app voor een naadloze oplaad-ervaring. De super-administrator die je uitnodigt op hun oplaadinfrastructuur zorgt voor alle noodzakelijke configuratie die nodig is voor de automatische maandelijkse facturering via de myWallbox-portal. Wallbox helpt beide partijen om de facturering te beheren door de maandelijkse betalingen van de geabonneerde gebruikers voor hun oplaadsessies te innen en de betalingen automatisch over te maken naar de account van de super-administrator in ruil voor een vergoeding.

2. Geniet van je laadervaring met automatische maandelijkse facturering

2.1 Eerste stappen

Zodra je wordt uitgenodigd door de beheerder van de infrastructuur, ontvang je de volgende welkomstmail:

Wanneer je op de knop START MYWALLBOX klikt, word je, als je je nog niet hebt geregistreerd bij een myWallbox-account, naar een registratieformulier gestuurd, of als je een bestaande gebruiker bent naar de inlogpagina. Als je op deze knop klikt vanaf je smartphone en je hebt de myWallbox-app niet geïnstalleerd, dan word je doorgestuurd naar de Play Store (Android) of App Store (iOS) om eerst de app te downloaden.

Nadat je je hebt geregistreerd in het myWallbox-account, ongeacht of je dit hebt gedaan vanaf de portaal https://my.wallbox.com/ of de app, ontvang je deze e-mail met de instructies om de lader te gaan gebruiken.

2.2 Stappen voordat je aan je eerste betalen-per-contract-oplaadsessie begint

Zoals vermeld in de bovenstaande e-mail, moet je als je je eenmaal hebt geregistreerd bij het myWallbox-account en de app hebt gedownload op je smartphone, de volgende stappen uitvoeren via de app voordat je kunt beginnen met laden:

[elementor-template id="1022"]
Updated on 02/02/2021