Hoe kan ik mijn betalingsmethode bijwerken op de myWallbox-app?

De betalingsmethode bijwerken in de MyWallbox-app

1. Inleiding

Wallbox wil zijn klanten altijd de beste producten, diensten en gebruikerservaring bieden. Een zeer belangrijk onderdeel van deze gebruikerservaring zijn de myWallbox-app en de myWallbox-portal.

Zowel de app als de portal stellen de klant in staat om de oplaadervaring volledig te beheren. Dit gebeurt middels het verzamelen van informatie over de laadsessie, statistieken, verbruik, gebruikers, enz. Het stelt onze klanten in staat om volledig beheer te hebben over hun energieverbruik en kostenbesparingen met betrekking tot het gebruik van elektrische voertuigen.

De abonnees van de myWallbox Business-account kunnen gebruikmaken van de particuliere oplaadoplossingen voor Maandelijks betalen of Betalen per lading.  In deze oplossingen worden de oplaadsessies automatisch op basis van het geconfigureerde tarief gefactureerd.

2. De betalingsmethode bijwerken

Als je een geabonneerde gebruiker bent en een uitnodiging hebt ontvangen van de super-administrator van de ruimte om je te abonneren op opladen met contract, moet je  de betalingsmethode bijwerken met behulp van de myWallbox-applicatie voordat je gebruik kunt maken van de oplossingen voor Maandelijks betalen en Betalen per lading. Voor de Betalen per lading-oplossing is geen uitnodiging nodig van de super-administrator van de ruimte. Je moet echter wel nog steeds je betalingsmethode bijwerken.

Om de betalingsmethode bij te werken, moet je de myWallbox-toepassing openen vanaf uw smartphone.

De myWallbox-portal biedt momenteel niet de mogelijkheid om de betalingsmethode bij te werken. De betaalmethode kan alleen via de myWallbox-applicatie worden bijgewerkt.

Het bijwerken van de betalingsmethode gaat als volgt:

1. Open de myWallbox-toepassing op je smartphone.
  2. Log in met de correcte inloggegevens.
  3. Ga naar de accountinstellingen rechtsboven op het scherm.

4. Tik op de optie MIJN BETALINGEN.

Het scherm BETALINGSMETHODEN verschijnt.

5. Tik op de optie BETALINGSMETHODEN.

1. Klik op CONFIGUREREN.
  • Vul de volgende velden in:
  • Kaartnummer
  • Geldig tot
  • CVV

1. Klik op OPSLAAN.
[elementor-template id="1022"]
Updated on 25/05/2021