Sådan begynder du at bruge opladeren, hvis du er inviteret til at Betal pr. måned-abonnement (månedlig fakturering).

1. Introduktion

Wallbox vil altid gerne give sine kunder de bedste produkter, services og brugeroplevelse. Wallbox-appen og portalen myWallbox er en meget vigtig del af denne brugeroplevelse.

Wallbox’ mobilapp giver dig en problemfri ladeoplevelse. Super-administratoren, der inviterer dig til deres ladeinfrastruktur, foretager al den nødvendige konfiguration til automatisk månedlig fakturering gennem myWallbox-portalen. Wallbox hjælper begge parter med at administrere fakturering ved at indsamle de månedlige betalinger fra abonnenterne for deres opladninger og automatisk overføre betalingerne til super-administratorens konto mod et gebyr.

2. Nyd din ladeoplevelse med automatisk månedlig fakturering

2.1 De første trin

Når du er inviteret af infrastrukturlederen, modtager du følgende velkomst-e-mail:

Når du klikker på START MYWALLBOX, vil du blive sendt til en registreringsformular, hvis du endnu ikke er registreret på en myWallbox-konto eller til login-siden, hvis du er eksisterende bruger. Hvis du klikker på denne knap fra din smartphone, og du ikke har myWallbox-appen installeret, omdirigeres du til Play Store (Android) eller App Store (iOS) for først at downloade appen.

Når du er registreret på myWallbox-kontoen, uanset om du har gjort det fra https://my.wallbox.com/-portal eller -app, modtager du denne e-mail med instruktionerne til at begynde at bruge opladeren.

2.2 Trinene inden du begynder din første opladning med Betal pr. aftale

Som anført i ovenstående e-mail skal du først udføre følgende trin gennem appen, når du er registreret på myWallbox-kontoen og har downloadet appen på din smartphone, før du kan starte opladningen: