Hvordan begynne å bruke laderen om jeg har blitt invitert til å ha et Betal per måned (månedlig betaling)-abonnement?

1. Innledning

Wallbox ønsker alltid å tilby kundene sine de beste produktene, tjenestene og brukererfaringen. En svært viktig del av denne brukeropplevelsen er Wallbox-appen og myWallbox-portalen.

Wallbox gir deg en mobilapp for en sømløs ladeopplevelse. Superadministratoren som inviterer deg til ladeinfrastrukturen foretar all oppsetting for automatisk månedlig fakturering gjennom myWallbox-portalen. Wallbox hjelper begge parter med å administrere fakturering ved å hente inn månedlige betalinger fra brukere som abonnerer for ladeøktene deres og overføre betalingene automatisk til superadministratorens konto for et gebyr.

2. Nyt ladeopplevelsen med automatisk månedlig fakturering

2.1 Første skritt

Når du blir inviterert av lederen for ladestasjonen, vil du motta følgende velkomst-e-post:

Når du klikker «START MYWALLBOX» vil du bli sendt til en registreringsside dersom du ikke allerede har registrert deg for en myWallbox-konto eller til en påloggingsside dersom du allerede er en bruker. Dersom du klikker knappen fra smarttelefonen og du ikke har myWallbox-appen installert, vil du bli videresendt til Play Store (Android) eller App Store (iOS) for å laste ned appen først.

Etter at du er registrert i myWallbox-kontoen, enten du har gjort det fra https://my.wallbox.com/-portalen eller appen, vil du motta denne e-posten med instruksjoner om hvordan du kan begynne å bruke laderen.

2.2 Skritt før din første Betal-per-måned-ladeøkt

Som nevnt i e-posten over, vil du, når du er registrert med myWallbox-konto og har lastet ned appen på smarttelefonen, trenge å utføre følgende skritt gjennom appen før du kan begynne å lade:

[elementor-template id="1022"]
Updated on 02/02/2021