Hur kommer jag igång med användning av laddaren om jag har fått ett erbjudande om abonnemang med månadsfaktura?

1. Introduktion

Wallbox vill alltid tillhandahålla de bästa produkterna, tjänsterna och användarupplevelserna till sina kunder. En viktig del av användarupplevelsen är Wallbox-appen och myWallbox-portalen.

Wallbox ger dig en mobil app för en smidig laddningsupplevelse. Den superadministratör som bjuder in dig till sin laddningsinfrastruktur genomför all konfiguration som behövs för automatisk månadsvis fakturering genom myWallbox-portalen. Wallbox hjälper båda parterna att hantera faktureringen genom att samla in de månadsvisa betalningarna från abonnerande användare för deras laddningssessioner och överföra betalningarna automatiskt till superadministratörens konto i utbyte mot en avgift.

2. Ladda tryggt med automatisk månadsfakturering

2.1 Först

När du får ett erbjudande från nätverksoperatören får du följande välkomstmeddelande:

Om du klickar på knappen STARTA MYWALLBOX dirigeras du till registreringsformuläret om du inte redan har öppnat ett konto på myWallbox, och till inloggningssidan om du redan har ett konto. Om du trycker på den här knappen på din smarta mobil men inte har installerat myWallbox-appen dirigeras du till Play Store (Android) eller App Store (iOS) för att kunna ladda ner appen.

När du har öppnat ett konto på myWallbox, antingen på portalen https://my.wallbox.com/ eller via appen, får du detta meddelande med anvisningar om hur laddaren används.

2.2 Att göra innan du påbörjar din första period med betalning per laddning

Som framgår av meddelandet ovan, när du har öppnat ett konto på myWallbox och har installerat appen på din smarta mobil, måste du utföra följande via appen för att kunna börja ladda:

[elementor-template id="1022"]
Updated on 02/02/2021