Hvordan justeres din opladers nuværende (strømstyrke) med myWallbox-appen eller portalen?

En opladers ladestrøm kan justeres i myWallbox-appen eller portalen inden for begrænsningerne af oplader og elinstallation.

Det kan være, at din oplader deler et højspændingskredsløb med andre enheder. I så fald kan det være en god idé midlertidigt reducere den tilgængelige strømstyrke til at oplade din bil, når du betjener disse andre apparater for at sikre, at du ikke overbelaster kredsløbet.

Du kan justere denne indstilling via myWallbox-appen eller portalen.

Du ikke kan overskride din laders maksimale strømkapacitet. Hvis din installatør indstiller den fysiske strømvalgskontakt til en lavere strømstyrke, kan du ikke overskride denne strømstyrkeindstilling.

Med myWallbox-appen.

1. Log på myWallbox-appen.
  2. Vælg din oplader.
  3. Vent, indtil app og din oplader opretter forbindelse til Bluetooth og Wi-Fi.
  4. På lader-appens skærm skal du trykke på strømjusteringshjulet og rulle med eller mod uret for at justere til din foretrukne strømindstilling.

Med myWallbox-portalen

1. Log ind på myWallbox-portalen.
  2. Klik på Opladere og klik på den ønskede oplader.
  3. Klik på Indstillinger.
  4. Ved siden af Maksimal strømstyrke skal du klikke på Rediger.
  5. Indtast den ønskede maksimale strømværdi (i ampere).
  6. Klik på Gem.

Din opladers maksimale opladningsstrøm er blevet opdateret.

[elementor-template id="1022"]
Updated on 31/01/2023