Hvordan sætter man opladningen på pause og genoptager den med mywallbox-appen?

Selvom opladningen typisk starter automatisk, når du sætter stikket i elbilens stik, er der tidspunkter, hvor du måske vil tage kontrollen og sætte opladningen på pause eller genoptage den. Heldigvis giver myWallbox dig mulighed for at gøre netop det. Følg disse enkle trin for at lære hvordan:

Trin 1: Log ind på myWallbox

1. Åbn myWallbox på din smartphone.
  2. Log ind på din konto, hvis du ikke allerede har gjort det.

Trin 2: Vælg din oplader

1. Vælg den oplader, du vil administrere, fra appens hovedskærm.

Trin 3: Sæt opladningen på pause eller genoptag den

1. På oplader-appens skærm vil du bemærke knappen “Stop/Resume”.
  2. Tryk på knappen “Stop” for at sætte opladningen på pause.
  3. Når den er sat på pause, bliver opladerens LED-indikator lyseblå (turkis).
  4. For at genoptage opladningen skal du trykke på knappen “Genoptag”.
  5. Når den genoptages, vil LED-indikatoren pulsere blåt.

Ved at følge disse enkle trin kan du nemt styre dine opladningssessioner ved hjælp af myWallbox.