Hvordan tilføjes din lader til din myWallbox-konto med dens QR-kode?

QR-koden på din lader hjælper med at lette processen med at linke din lader til din myWallbox-konto. Ved blot at scanne QR-koden, der findes på laderens venstre side, bliver alle relevante oplysninger (serienummer, bruger-ID (UID), land og stat/region) automatisk indlæst.

1. Åbn myWallbox-appen.
  2. Log ind på myWallbox-appen ved at udfylde dine brugeroplysninger, eller tryk  tilmeld , hvis du endnu ikke har en konto.
  3. Hvis det er første gang, du tilføjer en lader til din konto, skal du klikke på TILFØJ LADER. Hvis du allerede har tilføjet ladere til din konto, skal du klikke på “+”-ikonet.
  4. Scan QR-koden, der er placeret på din laders venstre side. I tilfælde af, at der er et problem med QR-koden, skal du klikke på valgmuligheden TILFØJ MANUELT .
  5. Kontrollér, at serienummer, bruger-ID (UID), land og stat/region alle er korrekte, og klik på knappen BEKRÆFT

Din lader vises nu på din konto.

Kan hvem som helst scanne laderens QR-kode og føje den til deres konto?
En lader kan kun tilføjes én gang, ingen andre vil kunne tilføje den.

Hvordan kan jeg fjerne tilknytningen til min lader?
Følg trinene i denne artikel for at fjerne linket mellem din lader og din konto.

Updated on 22/04/2022