Pulsar Plus og Pulsar Plus Socket Status LED-lys – Fargenes betydning

Wallbox-ladere har et LED-lys som reflekterer deres nåværende status og rapporterer eventuelle feil . LED-lyset er synlig foran på laderen din (se bildene i rullegardinlistene nedenfor).

Fargekodingen er designet for å være enkel og intuitiv. Nedenfor finner du definisjonene som tilsvarer hver farge som kan vises.

Lysdioden vil matche skjermfargen på myWallbox -appens ladehjul  når den er koblet til laderen.

GENERELLE SIGNALER

TURKISStandby

Denne fargen kan vises i tre forskjellige situasjoner:
– Kjøretøyet er koblet til og er klar til å lades.
– Ladeøkten er satt på pause.
– Kjøretøyet ditt er fulladet.
TURKIS (blinker)  –  Planlagt lading klar

Den planlagte ladeøkten du opprettet er klar til å starte. Koble til kontakten til kjøretøyet for å starte ladeøkten.
MØRKEBLÅ (LED blinker sakte)Lading pågår

Kjøretøyet er koblet til laderen, og ladeøkten pågår.
Når ladingen er fullført, vil LED-lyset bli turkis.
GULLader låst

Laderen er låst. Du må låse den opp for å starte en ladeøkt. Bare forhåndsdefinerte autoriserte brukere kan låse opp en lader.
Husk at hvis autolåsen er aktivert, vil laderen automatisk låse seg etter noen sekunder etter fravær av brukeraktivitet. Du kan lære mer om hvordan du bruker låsesystemet til laderen din i denne artikkelen .
WHITE (høyhastighets rulettbevegelse)Laderoppdateringer

Laderens programvare blir oppdatert. LED-lampen slås av og på under oppdateringsprosessen. Du kan følge oppdateringsprogresjonen på myWallbox -appen. Ikke utfør noen handling før programvareoppdateringen er fullført.
Hvis du trenger mer hjelp angående oppdateringsprosessen, kan du se denne artikkelen .
GRØNN – Initialisering

Når du slår på laderen, lyser lysdioden grønt, blekner og blir grønt når initialiseringsprosessen er fullført. Laderen din er nå klar til bruk.
LED-lampen forblir grønn til du kobler til bilen eller slår av laderen.

FEIL STATUS

Generelle feil

RØD – Feil oppstod

Laderen din er i feilmodus. Det oppdagede problemet kan komme fra laderen, elektriske kjøretøyet eller det elektriske nettsystemet. Ikke prøv å lade i denne tilstanden. Kontakt Wallbox kundeservice slik at teamet vårt kan diagnostisere problemet og gi råd om den beste prosedyren.
ORANSJE (LED blinker) – MID meter konfigurasjonsfeil

Kommunikasjonen mellom Pulsar Plus og MID -måleren har mislyktes. Du kan se denne artikkelen for mer informasjon om installasjon og konfigurering av MID -måleren.

Power Sharing

RØD (LED forblir PÅ i 30 sekunder) – “Sekundærfeil”, sekundære ladere er feilkonfigurert

Hvis du har installert Power Sharing og lysdioden blir rød og forblir i denne fargen i 30 sekunder, er sekundære-ladere feilkonfigurert og kan ikke pares med laderen. Du kan se Power Sharing artikkelen eller EMS installasjonsveiledningen for mer informasjon om hvordan du konfigurerer sekundære ladere riktig.
Hvis feilen vedvarer, kan du bruke feilsøkingsdelen av chatboten, og til slutt kontakte Wallbox kundeservice gjennom den hvis du ikke kan løse problemet.
GRØNN/HVIT/TURKIS  (alle tre fargene blinker vekselvis) –  Frittstående modus

Laderen din kunne ikke pares med sekundærladerne til strømdelingssystemet. Denne feilen ligner litt på den forrige feilen “Sekundær lader ikke sammenkoblet”, forskjellen er at denne gangen kommer feilkonfigurasjonen fra den nåværende laderen (den primære) og ikke fra sekundærene.
Du kan se Power Sharing artikkelen eller EMS installasjonsveiledningen for mer informasjon om hvordan du konfigurerer sekundære ladere riktig.
Hvis feilen vedvarer, kan du bruke feilsøkingsdelen av chatboten, og til slutt kontakte Wallbox kundeservice gjennom den hvis du ikke kan løse problemet.

Power Boost feil

TURKIS (LED blinker) – Venter på strøm

Det elektriske kjøretøyet ditt venter på strømtildeling. Den vil begynne å lade når det er nok strøm tilgjengelig på nettet.
Du kan se Power Boost artikkelen eller EMS installasjonsveiledningen for mer informasjon om hvordan du konfigurerer sekundære ladere riktig.
Hvis feilen vedvarer, kan du bruke feilsøkingsdelen av chatboten, og til slutt kontakte Wallbox kundeservice gjennom den hvis du ikke kan løse problemet.
Updated on 16/01/2024