Hvordan aktivere Power Boost?

Det er mulig å måle hvor mye energi du bruker og gi resten til bilen din takket være Power Boost. Slå av lysene i ett rom? Power Boost justerer automatisk strømmen og gir deg den best mulige ladingen.

1. Kompatible Wallbox-ladere

Nedenfor finner du listen over Wallbox-ladere som er kompatible med Power Boost:

• Pulsar Plus
  • Commander 2
  • Copper SB
  • Quasar

2. Installasjonskrav

For å kunne aktivere Power Boost for din lader må du kombinere den med en energimåler.

Velg en energimåler som er kompatibel med ditt strømnett blant de som er oppført på listen nedenfor:

• Carlo Gavazzi EM112 eller EM330, EM340 versjon PF.B eller PF.A
  • Inepro PRO2, PRO380 eller N1 CT
  • Temco SPM1-100-AC

3. Aktivere Power Boost

Følg disse trinnene for å aktivere Power Boost:

1. Pass på at Wallbox-laderen og myWallbox-appen har siste tilgjengelige versjon (du kan sjekke versjonen i Play Store eller Apple Store).
  2. Logg inn på portalen ved å fylle ut med informasjonen din, eller registrer deg dersom du ikke allerede har en konto.

Hvis laderen din er en Commander 2, kan du også konfigurere Power Boost direkte på berøringsskjermen.

1. Velg laderen du vil aktivere Power Boost for, og hold deg innenfor Bluetooth-rekkevidden gjennom alle de følgende trinnene. Hvis du ikke har koplet laderen din til myWallbox-kontoen din enda, følg disse instruksjonene for å gjøre det.
  2. Koble til laderen din via Bluetooth.
  3. Når synkroniseringen mellom laderen din og appen din er over, gå til Innstillinger.
  4. Klikk på Oppgraderinger.
  5. Klikk på Power Boost-ikonet.
  6. Aktiver Power Boost-funksjonen ved å stille knappen i -posisjon.
  7. I Maks strøm per fase-feltet spesifiseres hovedbryterens nominelle strøm eller abonnerte strøm (i ampere), avhengig av hva som er lavest.
  8. Klikk Aksepter for å aktivere Power Boost.

Kun Maks spenning over 6A per fase aksepteres for korrekt ytelse. Er du i tvil, kontakt Wallbox kundeservice.

1. Når Power Boost er aktivert, vises beskjeden “Power Boost aktivert. Venter i kø.” vises.

Feilsøking

Dersom Power Boost ikke kan velges, følger du trinnene nedenfor:

1. Slå av og på laderen,
  2. Sjekk at alle kabler er rett installert,
  3. Verifiser at det brukes riktig kabeltype,
  4. Sjekk om bryteren er satt korrekt til «T» eller «NT»,
  5. Sjekk at programvaren til laderen er oppdatert,
  6. Påse at du er tilkoblet laderen din med Bluetooth.

Status vises for Commander 2*

*Disse ikonene vises på skjermen på din Commander 2. Ikonene kan variere, avhengig av fastvareversjonen til laderen din.