Dynamic Load Management i enkeltladerinstallasjoner – aktivering og brukerveiledning

Takket være Dynamic Load Management (DLM) kan du måle hvor mye energi du bruker, og gi resten til bilen din – slår du av lyset i ett rom? DLM justerer automatisk den elektriske strømmen og gir en best mulig ladeopplevelse.

Hvis du trenger å installere DLM i en installasjon med flere ladere, kan du se denne veiledningen.

2. Installasjonskrav

Du må kombinere DLM med en energimåler for å aktivere den for laderen din.

Velg den energimåleren som er kompatibel med strømnettet ditt. Kompatible målere er tilgjengelige i Wallbox katalogen .

2. Aktivering av DLM

Følg disse trinnene for å aktivere DLM i en enkeltladerinstallasjon:

1. Sørg for at Wallbox og Wallbox har den nyeste tilgjengelige versjonen (du kan sjekke versjonen i Play Store eller App Store).
  2. Logg inn i appen ved å fylle inn påloggingsinformasjonen din, eller registrer deg hvis du ikke har en konto ennå.

Hvis laderen din er en Commander 2kan du også konfigurere DLM direkte på berøringsskjermen.

1. Velg laderen du vil aktivere DLM for, og hold deg innenfor Bluetooth-rekkevidden under de følgende trinnene. Hvis du ikke har koblet laderen din til Wallbox din ennå, kan du følge disse instruksjonene for å gjøre det.
  2. Koble laderen din til via Bluetooth.
  3. Når synkroniseringen mellom laderen og appen er fullført, går du til Innstillinger.
  4. Klikk på Oppgraderinger.
  5. Klikk på Dynamic Load Management ikonet.
  6. Aktiver DLM-funksjonen ved å sette knappen i ON-posisjon.
  7. I feltet Maks. strøm per fase angir du hovedbryterens nominelle strøm eller abonnert strøm (i ampere), avhengig av hva som er lavest.
  8. Klikk på Godta for å aktivere DLM.

For korrekt ytelse aksepteres kun maks strøm per fase som er større enn 6 ampere. Hvis du er i tvil, kan du kontakte Wallbox kundeservice.

1. DLM er nå riktig konfigurert.

Feilsøking

Hvis DLM ikke kan velges, følger du trinnene nedenfor:

1. Slå strømmen av og på på laderen din,
  2. Sjekk alle kablene for korrekt installasjon,
  3. Kontroller at riktig kabeltype er brukt,
  4. Sjekk om bryteren er satt korrekt til «T» eller «NT»,
  5. Sjekk om laderen din programvaren er oppdatert,
  6. Påse at du er tilkoblet laderen din med Bluetooth.

Statusvisninger for Commander 2

*Disse ikonene vises på skjermen på Commander 2. Ikonene kan variere avhengig av fastvareversjonen til laderen din.

Updated on 10/06/2024