Hvordan oppdaterer du laderen med myWallbox -appen?

Å sikre at laderens programvare er oppdatert er avgjørende for å nyte en pålitelig ladeopplevelse og få mest mulig ut av laderens nyeste funksjoner. Programvareoppdateringer løser også eventuelle laderrelaterte feil. I denne veiledningen viser vi deg hvordan du oppdaterer laderen og drar nytte av disse forbedringene.

I delen Utgivelsesmerknader kan du sjekke hver laders programvares siste utgitte versjon.

Ser etter oppdateringer

Hvis du vil sjekke om en oppdatering er tilgjengelig for laderen din, kan du bare se etter et grønt oppdateringsikon ved siden av laderens navn i listen over ladere.

For å sjekke den siste utgitte versjonen av laderens programvare, gå til delen Utgivelsesmerknader .

Oppdaterer laderen

Hvis laderen din er koblet til nettskyen (via Wi-Fi eller 4G), kan du oppdatere den eksternt. Hvis ikke, kan du fortsatt oppdatere den, men du må være fysisk nær den. I dette tilfellet vil oppdateringen deles fra smarttelefonens myWallbox app til laderen din via Bluetooth.

Følg trinnene nedenfor for å utføre en oppdatering:

Trinn 1: Koble appen til laderen

1. Før du begynner, sørg for at myWallbox appen kjører de nyeste versjonene.
  2. Åpne myWallbox-appen og logg på med legitimasjonen din. Du kan enkelt registrere deg i appen hvis du ikke har en konto ennå.
  3. Hvis du ikke har koblet laderen til kontoen din ennå, følg denne veiledningen for å gjøre det.
  4. Velg laderen og vent til tilkoblingen er opprettet.

Trinn 2: Start oppdateringen

Sørg for at EV-pistolen ikke er koblet til bilen når du oppdaterer laderen, da dette kan forstyrre øktregistreringen og forstyrre oppdateringsprosessen.

1. Trykk på «Laderoppdatering tilgjengelig»-banneret.
  2. Les instruksjonene og trykk på “Fortsett”.
  3. Følg trinnene som kreves for å utføre oppdateringen. Husk at hvis laderen din ikke er koblet til skyen, må du ikke avbryte prosessen før den er ferdig, og du vil ikke kunne bruke laderen din før oppdateringen er fullført, noe som kan ta opptil 5 minutter.
  4. Når oppdateringen er fullført, starter laderen automatisk på nytt, og nedlastingsikonet forsvinner, noe som indikerer at laderens programvare nå er oppdatert.

Hvis du bestemmer deg for å installere oppdateringen senere, vil oppdateringsbanneret forbli på appladerskjermen, slik at du kan installere oppdateringen når det passer deg.

Offline oppdateringer og programvareversjoner

Funksjonen frakoblet oppdatering er bare tilgjengelig etter en gitt programvareutgivelse , som avhenger av ladermodellen:

Hvis  du utfører oppdateringen offline , ikke forlat oppdateringsskjermen eller lukk appen , da dette vil avbryte oppdateringsprosessen og kan skade laderen.

• Commander 2 : >= 4.6.5
  • Copper SB : >= 4.5.5
  • Pulsar Plus : >=4.6.0
  • Kobber: >= 4.3.0