Hvordan aktiverer jeg strømdeling?

Forbedre ladeytelsen til infrastrukturen din ved å aktivere strømdeling . Denne innovative funksjonen sikrer effektiv energifordeling blant alle tilkoblede ladere, og optimaliserer ladeaktiviteter.

Vær oppmerksom på at strømdeling ikke kan brukes samtidig med Eco-Smart. Sørg for at du velger det mest passende strømstyringsalternativet for dine spesifikke behov.

1. Aktivering av strømdeling

Trinn 1: Koble appen til laderen

1. Før du begynner, sørg for at Wallbox-laderen og myWallbox-appen kjører de nyeste versjonene.
  2. Åpne myWallbox-appen og logg på med legitimasjonen din. Du kan enkelt registrere deg i appen hvis du ikke har en konto ennå.
  3. Velg laderen din og sørg for at smarttelefonen din forblir innenfor Bluetooth-rekkevidde gjennom hele konfigurasjonsprosessen. Hvis laderen din ikke er koblet til myWallbox-kontoen din, følg disse instruksjonene .
  4. Hvis det er første gang du kobler laderen til myWallbox-appen, oppretter du en Bluetooth-tilkobling . Hvis du allerede har gjort dette, vent til Bluetooth-tilkoblingen er opprettet.

Trinn 2: Sette opp strømdeling

1. Når laderen og myWallbox-appen din er koblet til, går du til Innstillinger .
  2. Trykk på Oppgraderinger i innstillingsmenyen.
  3. Finn og trykk på Power Sharing- ikonet.
  4. Spesifiser antall ladere i installasjonen.

Trinn 3: Tilpass innstillinger

1. I Maks. strøm per fase feltet, skriv inn den nominelle hovedstrømbryteren eller abonnentstrømmen (i ampere), og velg den lavere verdien.
  2. Definer min. strøm per lader (i ampere) for hver lader.
  3. Trykk på Lagre og bekreft at statusen “Primærlader med alle sekundære ladere sammenkoblet” vises.

Ved å følge disse trinnene kan du enkelt aktivere strømdeling og forbedre ladeytelsen til dine tilkoblede ladere betraktelig.

2. Statusmeldinger

Nedenfor finner du et sammendrag av alle viste statusmeldinger, deres plasseringer i appen og forklaringene deres.

StatustekstVist innBeskrivelse
“Primær konfigurert med alle sekundærer paret”InnstillingerBare på primærenheten.
Nettverket er konfigurert.
Alle ladere er koblet til Primæren.
“Primær konfigurert med noen sekundærer som ikke er sammenkoblet”InnstillingerBare på primærenheten. Nettverket er konfigurert. Noen sekundære enheter er ikke tilkoblet.
Kontroller at innstillingen “antall ladere” i den primære enheten samsvarer med antall ladere i systemet. Bekreft ledninger.
“Strømdeling ikke konfigurert”LaderskjermDette er startstatusen etter at oppsettet er slått på.
Enheten er sammenkoblet med den primære enheten, men den oppdager at den venter på å bli konfigurert.
Laderne vil blinke rødt.
“Primær ikke konfigurert”InnstillingerDette er startstatusen etter at oppsettet er slått på.
Enheten er sammenkoblet med den primære enheten, men den oppdager at den venter på å bli konfigurert.
Laderne vil blinke rødt.
“Primær ikke sammenkoblet”InnstillingerBare på den sekundære enheten.
Antall ladere i konfigurasjonen stemmer ikke overens med de som er koblet til Primæren. Gjennomgå avsnitt 2 og 3 for å sikre at alle trinn er forstått.
“Sekundær sammenkoblet med nettverk”InnstillingerSekundær knyttet til Primær. Installasjonen har vært vellykket.
“Sekundær ikke sammenkoblet med nettverk”InnstillingerDen sekundære er ikke koblet til den primære på strømdelingsnettverket. Denne tilstanden nås etter 30 sekunder uten vellykket kommunikasjon.
I denne tilstanden vil Pulsar Plus ha en raskt blinkende Halo. Husk at sekundæren kun kan lade ved 6 A i denne tilstanden.
«Venter på energi
Strømdeling vil gjenoppta ladingen”
LaderskjermDet er ikke nok strøm tilgjengelig for denne laderen.
Hvis strømmen allerede er redusert til et minimum, vil de nytilkoblede bilene gå inn i denne tilstanden.
Når systemet har nok strøm tilgjengelig (f.eks. en bil er fulladet), vil det begynne å lade. Laderen vil sakte blinke.

3. Feilsøking

Hvis Power Sharing-ikonet ikke kan velges, følger du disse trinnene:

1. Slå av og på laderen.
  2. Sjekk alle kablene for korrekt installasjon,
  3. Kontroller at kabeltypen er riktig.
  4. Bekreft at bryteren er riktig satt til “T” eller “NT”.
  5. Kontroller at laderens fastvare er oppdatert.
  6. Sørg for at appen er koblet til laderen via Bluetooth.