Pulsar Plus & Pulsar Plus Socket Status LED-lamper til Pulsar Plus Socket – Farvernes betydning

Wallbox-opladere har et LED-lys, der viser deres aktuelle status og rapporterer eventuelle fejl. LED-lyset er synligt på forsiden af din oplader (se billederne i dropdown-menuerne nedenfor).

Farvekodningen er designet til at være enkel og intuitiv. Nedenfor finder du de definitioner, der svarer til hver farve, der kan vises.

LED’en vil matche farven myWallbox opladningshjul , når den er tilsluttet din oplader.

GENERELLE SIGNALER

TURQUOISEStandby

Denne farve kan vises i tre forskellige situationer:
– Din bil er tilsluttet og klar til at blive opladet.
– Opladningssessionen er blevet sat på pause.
– Din bil er fuldt opladet.
TURQUOISE (blinker) – Planlagt opladning klar

Den planlagte opladningssession, du har oprettet, er klar til at starte. Sæt stikket i din bil for at starte opladningen.
MØRK BLÅ (LED’erne blinker langsomt)Opladning i gang

Din bil er tilsluttet opladeren, og opladningssessionen er i gang.
Når opladningen er færdig, bliver LED-lyset turkis.
GUL Oplader låst

Opladeren er låst. Du skal låse den op for at starte en opladningssession. Kun foruddefinerede autoriserede brugere kan låse en oplader op.
Husk, at hvis den automatiske låsning er aktiveret, låses opladeren automatisk efter et par sekunder uden nogen form for brugeraktivitet. Du kan lære mere om, hvordan du bruger låsesystemet på din oplader i denne artikel.
WHITE (højhastigheds-roulettebevægelse)Opdateringer til opladeren

Opladerens software er ved at blive opdateret. LED’en tændes og slukkes under opdateringsprocessen. Du kan følge opdateringsforløbet i myWallbox. Du må ikke foretage dig noget, før softwareopdateringen er færdig.
Hvis du har brug for mere hjælp til opdateringsprocessen, kan du læse denne artikel .
GRØN – Initialisering

Når du tænder for opladeren, lyser LED’en grønt, falmer og lyser grønt, når initialiseringsprocessen er afsluttet. Din oplader er nu klar til brug.
LED’en forbliver grøn, indtil du tilslutter din bil eller slukker for opladeren.

FEJLSTATUS

Generelle fejl

RØD – Der opstod en fejl

Din oplader er i fejltilstand. Det registrerede problem kan stamme fra din oplader, elbilen eller elnettet. Forsøg ikke at oplade i denne tilstand. Kontakt Wallbox’ kundeservice så vores team kan diagnosticere problemet og rådgive om den bedste procedure.
ORANGE (LED blinker) – Konfigurationsfejl på MID

Kommunikationen mellem din Pulsar Plus og dit MID er mislykkedes. Du kan henvise til denne artikel for mere information om installation og konfiguration af dit MID.

Power Sharing

RØD (LED forbliver tændt i 30 sekunder) – “Secondaries error”, sekundære opladere er fejlkonfigurerede.

Hvis du har Power Sharing installeret, og LED’en bliver rød og forbliver i denne farve i 30 sekunder, er dine Secondaries-opladere fejlkonfigurerede og kan ikke parres med din oplader. Du kan henvise til Power Sharing artikel eller EMS installationsvejledning for flere oplysninger om korrekt konfiguration af sekundære opladere.
Hvis fejlen fortsætter, kan du bruge afsnittet Fejlfinding i chatbotten og til sidst kontakte Wallbox’ kundeservice via den, hvis du ikke kan løse problemet.
GRØN/HVID/TURKVÅ (alle tre farver blinker skiftevis) – Stand-alone-tilstand

Din oplader kunne ikke parres med de sekundære opladere i dit Power sharing-system. Denne fejl ligner lidt den tidligere fejl “Secondary charger not paired”, men forskellen er, at denne gang kommer fejlkonfigurationen fra den aktuelle oplader (den primære) og ikke fra de sekundære.
Du kan henvise til Power Sharing artikel eller EMS installationsvejledning for flere oplysninger om korrekt konfiguration af sekundære opladere.
Hvis fejlen fortsætter, kan du bruge afsnittet Fejlfinding i chatbotten og til sidst kontakte Wallbox’ kundeservice via den, hvis du ikke kan løse problemet.

Power Boost

TURQUOISE (LED blinker) – Venter på strøm

Din elbil venter på strømtilførsel. Den begynder at oplade, når der er nok strøm til rådighed på nettet.
Du kan henvise til Power Boost eller EMS for mere information om korrekt konfiguration af Secondaries-opladere.
Hvis fejlen fortsætter, kan du bruge afsnittet Fejlfinding i chatbotten og til sidst kontakte Wallbox’ kundeservice via den, hvis du ikke kan løse problemet.
Updated on 16/01/2024