Hoe de functies van je lader voor de eerste keer in te stellen en te gebruiken

Zodra je lader geïnstalleerd en ingeschakeld is, is deze klaar om je EV op te laden! Om alle functies van je Wallbox-lader te kunnen gebruiken, moet je een aantal extra stappen doorlopen.

Als het je eerste Wallbox-lader is, moet je:

1. de myWallbox-app downloaden en installeren op je smartphone,
  2. een myWallbox-account aanmaken,
  3. een lader toevoegen aan je myWallbox-account.

Om de smart-functies van je lader te kunnen gebruiken, moet je:

1. via Bluetooth verbinding maken met je lader,
  2. een wifi-verbinding voor je lader configureren.

Je kan dan een laadsessie plannen, toegang krijgen tot je laadsessiegegevens en nog veel meer!