Nola konfiguratu Wi-Fia Pulsar Plus-en

Wi-Fi konektibitateak ahalbidetzen du denbora errealeko komunikazioa zure Pulsar Plus-ekin, gailuaren urrutiko kontrola, eta beti eguneratuta egon dadin, firmwarea eguneratzeko gaitasunaren bidez.

Beherago, zure Pulsar Plus-en WiFi konexioa nola konfiguratu erakusten duten argibideak aurkituko dituzu. Hasi baino lehen, ziurtatu funtzionatzen duen Wi-Fi konexioa erabilgarri duzula zure kargagailuaren helmenaren barruan. Telefonoa Wi-Fi puntu gisa ere erabil dezakezu, zure kargagailuaren helmenaren barruan Wi-Fi sarerik erabilgarri ez badago. Horrez gain, egiaztatu kargagailuaren azken firmware bertsioa deskargatu duzula. Zure kargagailuaren azken firmwarearen bertsioa gure webguneko ohar argitaratuak atalean kontsulta dezakezu.

1. Ireki Wallbox aplikazioa.
    2. Automatikoki saioa hasten ez bada, bete itzazu zure kredentzialak:
    1. Behin saioa hasita, aukeratu zure kargagailua:
    1. Orduan zure aplikazioa lotuko da zure kargagailuarekin.
    2. Kargagailuaren menuan sartu ondoren, sakatu konfigurazio botoia (engranajearen ikonoa, goiko eskuinean):
    1. Konfigurazio pantailan, aukeratu konektibitatea menua:
    1. Orduan aukeratu Wi-Fi, konektibitatea menuan:
    1. Wi-Fi menuan, kargagailuaren Wi-Fi konexioa aktibatuta edo desaktibatuta egon daiteke. Aktibatu eta gero, sare erabilgarrien zerrenda agertuko da.
    1. Horietako batean klikatzean, sare horretara konektatuko zara, edo, babestuta badago, pasahitza sartzeko eskatuko dizu. Konektatu ondoren, sarearen inguruko informazioa jakin nahi baduzu, klikatu “i” ikonoan.