Sådan konfigurerer og bruger du din laders funktioner for første gang

Når din lader er installeret og tændt, er den klar til at lade din elbil! For at nyde godt af alle funktionerne i din Wallbox charger skal du gennemgå nogle yderligere trin.

Hvis det er din første Wallbox charger, skal du:

1. Downloade og installere myWallbox-appen på din smartphone,
  2. Oprette en myWallbox account,
  3. Tilføje din lader til din myWallbox account.

For at få adgang til din laders smarte funktioner skal du:

1. Forbinde til din lader med Bluetooth,
  2. Konfigurere en wi-fi-forbindelse til din lader..

Du vil derefter kunne planlægge en opladning, få adgang til data fra dine opladninger med mere.

Updated on 13/04/2022