Hvordan sette opp og bruke funksjonene til laderen din for første gang

Når laderen din er installert og slått på er den klar til å lade den elektriske bilen din! For å nyte alle funksjonene som leveres med din Wallbox charger, må du gå gjennom noen ytterligere trinn.

Hvis det er din første Wallbox charger må du:

1. Laste ned og installere myWallbox-eppen på smarttelefonen din,
  2. Opprette en myWallbox account,
  3. Legge laderen din til din myWallbox account.

For å få tilgang til smartfunksjonene til laderen din må du:

1. Koble laderen din til via Bluetooth,
  2. Konfigurere en Wi-Fi-tilkoblling for laderen din.

Du vil deretter kunne planlegge en ladeøkt, få tilgang til data for lade-øktene dine og mange flere!

Updated on 13/04/2022