Nola egin karga saio programatua zure Pulsar Plus-ekin

Beherago aurkituko dituzu jarraibideak, bertan erakusten dizute nola gauzatu zure kargagailuan funtzio erabilgarri hau.

Kontuz!: Mesedez, egon zaitez ziur EV pistola ez dagoela ibilgailuan entxufatuta karga programatzen ari zarenean.

1. Ireki Wallbox mugikorrerako aplikazioa.
  2. Automatikoki saioa hasten ez bada, mesedez, bete itzazu zure kredentzialak.
  1. Behin saioa hasita, aukeratu zure kargagailua.
  1. Orduan zure aplikazioa kargagailura estekatuko da, eta kargagailuaren LEDa more mantenduko da konexioa ezarri arte.
  1. Aplikazioan, sakatu Erlojuaren botoia.
  1. Orduan agertuko da programazioaren menua. Aukeratu hasteko eta amaitzeko denbora. Gero sakatu “Onartu“. Hau egin eta gero, zure karga saioa programatuta egongo da.
  1. Zure ibilgailua konektatzen baduzu eta programazio bat aktibo badago, zure kargagailuaren LED argiak turkesaz distiratuko du.