Hur ändrar man sitt betalningsalternativ på myWallbox-appen?

Ändra betalningsalternativ på MyWallbox-appen

1. Introduktion

Wallbox vill alltid tillhandahålla de bästa produkterna, tjänsterna och användarupplevelserna till sina kunder. En viktig del av användarupplevelsen är Wallbox-appen och myWallbox-portalen.

Både appen och portalen ger kunden full kontroll över laddningarna, med insamling av laddningsuppgifter, statistik, elförbrukning, användare osv. Detta gör att alla våra kunder har möjlighet att styra sin energiförbrukning och sina kostnadsbesparingar i samband med att elbilar blir allt vanligare.

Abonnenter på myWallbox Business-kontot kan använda något av betalningsalternativen ”Betala månadsvis” eller ”Betala per laddning”.  Med dessa alternativ faktureras laddningarna automatiskt baserat på konfigurerad taxa.

2. Ändra betalningsalternativ

Om du är abonnent och har fått en inbjudan från superadministratören om platsen att abonnera på, måste du  ändra betalningsmetoden med myWallbox-appen innan du kan använda alternativet för endera betalning per månad eller betalning per laddning. För alternativet ”Betala per laddning” krävs ingen inbjudan från superadministratören för platsen, men du måste ändå ändra ditt betalningsalternativ.

För att ändra betalningsalternativ måste du öppna myWallbox-appen på din mobiltelefon.

myWallbox-portalen har för närvarande inte funktionalitet för ändring av betalningsalternativ. Betalningsalternativ kan endast ändras via myWallbox-appen.

För att uppdatera betalningsmetoden:

1. Öppna myWallbox-appen på din mobiltelefon.
  2. Logga in med dina inloggningsuppgifter.
  3. Välj kontoinställningar längst upp till höger på skärmen.

4. Tryck på MINA BETALNINGAR.

Skärmsidan BETALNINGSALTERNATIV visas.

5. Tryck på alternativet BETALNINGSALTERNATIV.

1. Klicka på INSTÄLLNINGAR.
  • Fyll i följande fält:
  • Kortnummer
  • Giltigt tom
  • CVV

1. Klicka på SPARA.
[elementor-template id="1022"]
Updated on 25/05/2021