Hur accepterar jag ett abonnemangsavtal i myWallbox-appen?

1. Introduktion

Wallbox vill alltid tillhandahålla de bästa produkterna, tjänsterna och användarupplevelserna till sina kunder. En viktig del av användarupplevelsen är Wallbox-appen och myWallbox-portalen.

Wallbox ger dig en mobil app för en smidig laddningsupplevelse. Den superadministratör som bjuder in dig till sin laddningsinfrastruktur genomför all konfiguration som behövs för automatisk månadsvis fakturering genom myWallbox-portalen. Wallbox hjälper båda parterna att hantera faktureringen genom att samla in de månadsvisa betalningarna från abonnerande användare för deras laddningssessioner och överföra betalningarna automatiskt till superadministratörens konto i utbyte mot en avgift.

2.  Abonnemangsavtal med månadsfaktura

En användare kan acceptera abonemangsavtal med månadsfaktura och ha tillgång till laddarna i gruppen. Användaren kan ha flera avtal och alla avtalen kan identifieras med deras respektive gruppnamn.

1. Gå till skärmen Användarinställningar i myWallbox-appen.

2. Välj alternativet BETALNINGSINFORMATION.

3. I menyn BETALNINGSINFORMATION väljer du alternativet AVTAL.

4. På sidan AVTAL väljer du lämpligt gruppnamn.

5. Läs igenom avtalet och välj ACCEPTERA.

[elementor-template id="1022"]
Updated on 25/05/2021