Hvordan opdaterer man sin oplader med myWallbox?

At sikre, at din opladers software er opdateret, er afgørende for at få en pålidelig opladningsoplevelse og få mest muligt ud af din opladers nyeste funktioner. Softwareopdateringer løser også alle potentielle opladerrelaterede fejl. I denne vejledning viser vi dig, hvordan du opdaterer din oplader og drager fordel af disse forbedringer.

I afsnittet Release Notes-sektionen kan du tjekke den seneste udgivne version af hver opladers software.

Tjekker for opdateringer

Hvis du vil tjekke, om der er en opdatering tilgængelig til din oplader, skal du blot kigge efter et grønt opdateringsikon ved siden af opladerens navn på din liste over opladere.

Hvis du vil tjekke den seneste version af din opladers software, kan du gå ind på sektionen Release Notes .

Opdatering af din oplader

Hvis din oplader er forbundet til skyen (via Wi-Fi eller 4G), kan du fjernopdatere den. Hvis ikke, kan du stadig opdatere den, men du skal være fysisk tæt på den. I dette tilfælde vil opdateringen blive delt fra din smartphones myWallbox til din oplader via Bluetooth.

Følg nedenstående trin for at udføre en opdatering:

Trin 1: Forbind din app til din oplader

1. Før du begynder, skal du sikre dig, at myWallbox kører de nyeste versioner.
  2. Åbn myWallbox-appen, og log ind med dine legitimationsoplysninger. Du kan nemt registrere dig i appen hvis du ikke har en konto endnu.
  3. Hvis du ikke har knyttet din oplader til din konto endnu, skal du følge denne vejledning for at gøre det.
  4. Vælg din oplader, og vent, indtil forbindelsen er oprettet.

Trin 2: Start opdateringen

Sørg for, at EV-pistolen ikke er tilsluttet bilen, når du opdaterer din oplader, da dette kan forstyrre sessionsregistreringen og forstyrre opdateringsprocessen.

1. Tryk på banneret “Charger update available”.
  2. Læs instruktionerne, og tryk på “Fortsæt”.
  3. Følg de nødvendige trin for at udføre opdateringen. Husk, at hvis din oplader ikke er forbundet til skyen, må du ikke afbryde processen, før den er færdig, og du vil ikke kunne bruge din oplader, før opdateringen er færdig, hvilket kan tage op til 5 minutter.
  4. Når opdateringen er færdig, genstarter din oplader automatisk, og download-ikonet forsvinder, hvilket indikerer, at din opladers software nu er opdateret.

Hvis du beslutter dig for at installere opdateringen senere, vil opdateringsbanneret forblive på appopladerens skærm, så du kan installere opdateringen, når det passer dig.

Offline-opdateringer og softwareversioner

Offline-opdateringsfunktionen er kun tilgængelig efter en given softwareudgivelse, som afhænger af opladermodellen:

Hvis du udfører opdateringen offline, må du ikke forlade opdateringsskærmen eller lukke appen, da dette vil afbryde opdateringsprocessen og kan beskadige din oplader.

• Commander 2: >= 4.6.5
  • Copper SB: >= 4.5.5
  • Pulsar Plus: >=4.6.0
  • Kobber: >= 4.3.0