Hvordan akseptere abonnementskontrakter i myWallbox-appen?

1. Innledning

Wallbox ønsker alltid å tilby kundene sine de beste produktene, tjenestene og brukererfaringen. En svært viktig del av denne brukeropplevelsen er Wallbox-appen og myWallbox-portalen.

Wallbox gir deg en mobilapp for en sømløs ladeopplevelse. Superadministratoren som inviterer deg til ladeinfrastrukturen foretar all oppsetting for automatisk månedlig fakturering gjennom myWallbox-portalen. Wallbox hjelper begge parter med å administrere fakturering ved å hente inn månedlige betalinger fra brukere som abonnerer for ladeøktene deres og overføre betalingene automatisk til superadministratorens konto for et gebyr.

2. Månedlige abonnementsavtaler

En bruker kan akseptere månedlige avtaler for å ha tilgang til alle laderne i gruppen vedkommende tilhører. Brukeren kan ha tilgang til flere avtaler og alle avtalene kan identifiseres ved sine respektive gruppenavn.

1. Gå til brukeroppsett-skjermen i myWallbox-appen.

2. Velg BETALINGSINFORMASJON-valget.

3. I BETALINGSINFORMASJON-menyen, velg KONTRAKTER-valget.

4. I KONTRAKTER-skjermen, velg det relevante gruppenavnet.

5. Lesk kontrakten og velg AKSEPTER.

[elementor-template id="1022"]
Updated on 25/05/2021