Hvordan oppdatere faktureringsinformasjonen din fra myWallbox-appen?

1.  Innledning

Wallbox ønsker alltid å tilby kundene sine de beste produktene, tjenestene og brukererfaringen. En svært viktig del av denne brukeropplevelsen er Wallbox-appen og myWallbox-portalen.

Wallbox gir deg en mobilapp for en sømløs ladeopplevelse. Superadministratoren som inviterer deg til ladeinfrastrukturen foretar all oppsetting for automatisk månedlig fakturering gjennom myWallbox-portalen. Wallbox hjelper begge parter med å administrere fakturering ved å hente inn månedlige betalinger fra brukere som abonnerer for ladeøktene deres og overføre betalingene automatisk til superadministratorens konto for et gebyr.

Abonnement på myWallbox Business-plan gjør at hvert medlem av stedet kan oppdatere faktureringsinformasjon fra brukerinnstillingsskjermen i myWallbox-appen.

2.  Faktureringsinformasjon

Brukeren kan konfigurere faktureringsinformasjon for en person eller et foretak. Faktureringsinformasjonen brukes for å generere fakturaer for offentlige brukere eller abonnenter.

1. Gå til brukeroppsett-skjermen i myWallbox-appen.
  1. Velg BETALINGSINFORMASJON-valget.
  1. I BETALINGSINFORMASJONS-menyen, velg korrekt alternativ for FAKTURERINGSINFORMASJON.
  1. Velg relevant alternativ i FAKTURERINGSINFORMASJON-skjermen: SPESIELL for individer og FORETAK for juridiske entiteter.
  1. Oppdater følgende informasjon på skjermen for SPESIELL-alternativet:
  • Navn
  • Etternavn
  • Telefonnummer
  • Adresse
  • Postnummer
  • By
  • Land
  • Region

Merk: Alle feltene er obligatoriske.

1. Klikk på LAGRE.

[elementor-template id="1022"]
Updated on 29/01/2021