Hvordan aktiverer man Power Sharing?

Forbedr opladningsydelsen i din infrastruktur ved at aktivere Power Sharing. Denne innovative funktion sikrer effektiv energifordeling mellem alle tilsluttede opladere og optimerer opladningsaktiviteterne.

Bemærk, at Power Sharing ikke kan bruges sammen med Eco-Smart. Sørg for, at du vælger den strømstyringsmulighed, der passer bedst til dine specifikke behov.

1. Aktivering af strømdeling

Trin 1: Forbind din app til din oplader

1. Før du begynder, skal du sikre dig, at din Wallbox-oplader og myWallbox-app kører de nyeste versioner.
  2. Åbn myWallbox-appen, og log ind med dine legitimationsoplysninger. Du kan nemt registrere dig i appen hvis du ikke har en konto endnu.
  3. Vælg din oplader, og sørg for, at din smartphone forbliver inden for Bluetooth-rækkevidde under hele konfigurationsprocessen. Hvis din oplader ikke er knyttet til din myWallbox-konto, skal du følge disse instruktioner .
  4. Hvis det er første gang, du forbinder din oplader med myWallbox-appen, skal du oprette en Bluetooth-forbindelse . Hvis du allerede har gjort det, skal du vente, indtil Bluetooth-forbindelsen er oprettet.

Trin 2: Opsætning af strømdeling

1. Når din oplader og myWallbox-appen er tilsluttet, skal du navigere til Indstillinger.
  2. Tryk på Opgraderinger i indstillingsmenuen.
  3. Find og tryk på ikonet Power Sharing.
  4. Angiv antallet af opladere i din installation.

Trin 3: Tilpas indstillinger

1. I den Max. strøm pr. fase feltet skal du indtaste hovedafbryderens nominelle strøm eller den abonnerede strøm (i ampere) og vælge den laveste værdi.
  2. Definer min. strøm pr. oplader (i ampere) for hver oplader.
  3. Tryk på Gem, og kontrollér, at status “Primær oplader med alle sekundære opladere parret” vises.

Ved at følge disse trin kan du nemt aktivere Power Sharing og forbedre opladningsydelsen for dine tilsluttede opladere betydeligt.

2. Statusmeddelelser

Nedenfor finder du en oversigt over alle viste statusmeddelelser, deres placering i appen og deres forklaringer.

StatustekstVist iBeskrivelse
“Primær konfigureret med alle sekundære parret”IndstillingerKun på den primære enhed.
Netværket er blevet oprettet med succes.
Alle opladere er forbundet til Primary.
“Primær konfigureret med nogle sekundære, der ikke er parret”IndstillingerKun på den primære enhed. Netværket er blevet oprettet med succes. Nogle sekundære enheder er ikke tilsluttet.
Kontrollér, at indstillingen “antal opladere” i den primære enhed stemmer overens med antallet af opladere i systemet. Kontrollér ledningsføringen.
“Power Sharing ikke konfigureret”Skærm til opladerDette er den oprindelige status, når der tændes for opsætningen.
Enheden er parret med den primære enhed, men den registrerer, at den venter på at blive konfigureret.
Opladerne vil blinke rødt.
“Primær ikke konfigureret”IndstillingerDette er den oprindelige status, når der tændes for opsætningen.
Enheden er parret med den primære enhed, men den registrerer, at den venter på at blive konfigureret.
Opladerne vil blinke rødt.
“Primær ikke parret”IndstillingerKun på den sekundære enhed.
Antallet af opladere i konfigurationen stemmer ikke overens med dem, der er forbundet med Primary. Gennemgå afsnit 2 og 3 for at sikre, at alle trin er forstået.
“Sekundær parret med netværk”IndstillingerSekundær forbundet med den primære. Installationen har været en succes.
“Sekundær ikke parret med netværk”IndstillingerDen sekundære enhed er ikke forbundet med den primære enhed på Power Sharing-netværket. Denne tilstand nås efter 30 sekunder uden vellykket kommunikation.
I denne tilstand vil Pulsar Plus have en hurtigt blinkende Halo. Husk, at sekundæren kun kan oplades med 6 A i denne tilstand.
“Venter på energi
Power Sharing vil genoptage opladningen”
Skærm til opladerDer er ikke nok strøm til rådighed til denne oplader.
Hvis strømmen allerede er reduceret til et minimum, vil de nytilsluttede biler gå ind i denne tilstand.
Når systemet har nok strøm til rådighed (f.eks. når en bil er fuldt opladet), begynder det at oplade. Opladeren blinker langsomt.

3. Fejlfinding

Hvis ikonet for strømdeling ikke kan vælges, skal du følge disse trin:

1. Sluk og tænd for din oplader.
  2. Kontrollér, at alle kabler er sat korrekt i,
  3. Sørg for, at kabeltypen er korrekt.
  4. Kontrollér, at kontakten er korrekt indstillet til “T” eller “NT”.
  5. Kontrollér, at opladerens firmware er opdateret.
  6. Sørg for, at appen er forbundet til opladeren via Bluetooth.