Sådan aktiverer du Power Boost

Du kan måle, hvor meget energi du bruger, og sende den overskydende energi til din bil med Power Boost. Bliver lyset slukket på et værelse? Power Boost tilpasser automatisk strømmen og giver dig den bedst mulige ladeoplevelse.

1. Kompatible Wallbox-opladere

Herunder finder du en liste over Wallbox-opladere, der er kompatible med Power Boost:

• Pulsar Plus
  • Commander 2
  • Copper SB
  • Quasar

2. Installationskrav

For at aktivere Power Boost for din oplader skal du kombinere den med en energimåler.

Blandt nedenstående muligheder skal du vælge den energimåler, der er kompatibel med dit elnet:

• Carlo Gavazzi EM112 eller EM330, EM340 version PF.B eller PF.A
  • Inepro PRO2, PRO380 eller N1 CT
  • Temco SPM1-100-AC

3. Aktivering af Power Boost

Følg disse trin for at aktivere Power Boost:

1. Sørg for, at din Wallbox-lader og myWallbox-app er opdateret til den nyeste version (du kan tjekke versionen i din Play Store eller App Store).
  2. Log på appen ved at udfylde dine brugeroplysninger, eller opret dig, hvis du endnu ikke har en konto.

Hvis du har en Commander 2-oplader, kan du også konfigurere Power Boost på dens touchskærm.

1. Vælg den oplader, du vil aktivere Power Boost for, og bliv inden for Bluetooth-rækkevidde i forbindelse med alle de følgende trin. Hvis du endnu ikke har relateret din oplader til din myWallbox-konto, bedes du følge disse anvisninger for at gøre det.
  2. Tilslut til din oplader via Bluetooth.
  3. Vælg Indstillinger, når din oplader og din app er blevet synkroniseret.
  4. Tryk på Opgraderinger.
  5. Tryk på ikonet Power Boost.
  6. Aktiver Power Boost-funktionen ved at flytte knappen til indstillingen ON.
  7. I feltet Maks. strøm pr. fase angives hovedafbryderens nominelle strøm eller abonnerede strøm (i ampere), alt efter hvad der er lavest.
  8. Derefter trykker du på Accepter for at aktivere Power Boost.

Der accepteres kun Maks. strøm pr. fase på over 6 A for at sikre korrekt ydeevne. Kontakt Wallbox’ kundeservice, hvis du er i tvivl.

1. Når Power Boost er aktiveret, vises beskeden “Power Boost aktiveret. Venter i kø.”

Fejlfinding

Følg nedenstående trin, hvis du ikke kan vælge Power Boost:

1. Sluk din oplader, og tænd den igen.
  2. Kontroller, at alle kabler er tilsluttet korrekt.
  3. Kontroller, at den rette type kabel bliver anvendt.
  4. Kontroller, om kontakten står korrekt på “T” eller “NT”.
  5. Kontroller, at din opladers software er opdateret.
  6. Sørg for, at du er forbundet til din oplader via Bluetooth.

Status-skærme på Commander 2*

*Disse ikoner vises på skærmen på din Commander 2. Ikoner kan variere afhængigt af din opladers firmwareversion.