Vrijgave van 16-januari-2024

Deze nieuwe release bevat verbeteringen voor de Wallbox-app.

Hieronder vind je de nieuwste softwareversies van de Wallbox-app (iOS en Android). Houd ze altijd geüpdatet, om de juiste functionaliteit te garanderen.

Wallbox-portaal

• Als je nu een onstabiele verbinding hebt, krijg je betere feedback over de connectiviteitsstatus van je Wallbox portal.
  • Bij het updaten of herstarten van je laders heb je een betere gebruikerservaring, om je te helpen bij dat proces.
  • Je krijgt meer gedetailleerde informatie wanneer je lader zich in de wachtstand bevindt.
  • Voor gebruikers in Singapore is de btw bijgewerkt tot 9%.
  • We hebben ook het ontwerp van de zijmenu’s in de secties verbeterd.
  • We hebben wat kleine bugs gerepareerd.

Wallbox app

Integratie van Electromaps:

• Ontdek meer dan +460.000 laders bij jou in de buurt met ons nieuwe tabblad Onderweg. Verkrijgbaar in Spanje, Duitsland, Italië en Frankrijk.

Bugfixes:

• Oplossing voor donkere Android-modus: Probleem opgelost voor sommige Android-apparaten met donkere modusinstellingen.