Udgivelse af 16. januar 2024

• MyWallbox

Pulsar Plus Commander 2 Copper SB Quasar Pulsar Max Pulsar Pro

Wallbox is always committed to providing the best charging experience to all its customers. Therefore, we are continuously improving our products’ features. Following you will find a repository with all published release notes, with an explanation of all the updates performed.

Denne nye udgivelse tilbyder forbedringer af myWallbox-appen.

Nedenfor findes de nyeste softwareversioner af myWallbox-appen (iOS og Android). For at sikre korrekt funktionalitet bedes du sørge for, at den altid er opdateret.

myWallbox Portal

• Hvis du har en ustabil forbindelse, vil du nu få bedre feedback på din myWallbox Portal-forbindelsesstatus.
  • Når du opdaterer eller genstarter dine opladere, får du en bedre brugeroplevelse, som hjælper dig med den proces.
  • Du vil få mere detaljerede oplysninger, når din oplader er i ventestatus.
  • For brugere i Singapore er momsen blevet opdateret til 9%.
  • Vi har også forbedret designet af sidemenuerne inde i sektionerne.
  • Vi har udført nogle mindre fejlrettelser.

myWallbox

Integration af Electromaps:

• Oplev mere end 460.000 opladere omkring dig med vores nye On the go-fane. Fås i Spanien, Tyskland, Italien og Frankrig.

Fejlrettelser:

• Android dark mode fix: Problemet er løst for nogle Android-enheder, der er påvirket af indstillinger for mørk tilstand.