Frigivning av 16-januari-2024

Denna nya utgåva avser förbättringar av Wallbox-appen.

Nedan finns de senaste versionerna av Wallbox-appen (iOS och Android). Håll appen uppdaterad för att vi ska kunna garantera korrekt funktion.

Wallbox portal

• Om du har en instabil anslutning får du nu bättre feedback om anslutningsstatus för Wallbox portal.
  • När du uppdaterar eller startar om dina laddare får du en bättre användarupplevelse som hjälper dig med den processen.
  • Du kommer att få mer detaljerad information när din laddare är i väntestatus.
  • För användare i Singapore har momsen uppdaterats till 9%.
  • Vi har också förbättrat designen av sidomenyerna inuti sektionerna.
  • Vi har utfört några mindre buggfixar.

Wallbox

Integration av elektromap:

• Upptäck mer än +460 000 laddare runt omkring dig med vår nya flik On the go. Tillgänglig i Spanien, Tyskland, Italien och Frankrike.

Buggfixar:

• Fix för mörkt läge i Android: Problemet löst för vissa Android-enheter som påverkas av inställningar för mörkt läge.