Utgivelse 16. januar 2024

Denne nye versjonen gjør Wallbox-appen bedre.

Nedenfor finner du de nyeste programvareversjonene av Wallbox-appen (iOS og Android). For å sikre god funksjonalitet, må du alltid holde den oppdatert.

Wallbox portal

• Hvis du har en ustabil tilkobling, får du nå bedre tilbakemelding om tilkoblingsstatusen i Wallbox portal.
  • Når du oppdaterer eller starter laderne på nytt, får du en bedre brukeropplevelse som hjelper deg med prosessen.
  • Du får mer detaljert informasjon når laderen er i ventestatus.
  • For brukere i Singapore er merverdiavgiften oppdatert til 9 %.
  • Vi har også forbedret utformingen av sidemenyene inne i seksjonene.
  • Vi har utført noen mindre feilrettinger.

Wallbox

Integrering av Electromaps:

• Oppdag mer enn 460 000 ladere rundt deg med vår nye On the go-fane. Tilgjengelig i Spania, Tyskland, Italia og Frankrike.

Feilrettinger:

• Fiks for mørk modus på Android: Problem løst for noen Android-enheter som påvirkes av innstillinger for mørk modus.