Utgivelse 16. januar 2024

• MyWallbox

Pulsar Plus Commander 2 Copper SB Quasar Pulsar Max Pulsar Pro

Wallbox is always committed to providing the best charging experience to all its customers. Therefore, we are continuously improving our products’ features. Following you will find a repository with all published release notes, with an explanation of all the updates performed.

Denne nye versjonen gjør myWallbox-appen bedre.

Nedenfor finner du de nyeste programvareversjonene av myWallbox-appen (iOS og Android). For å sikre god funksjonalitet, må du alltid holde den oppdatert.

myWallbox Portal

• Hvis du har en ustabil tilkobling, får du nå bedre tilbakemelding om tilkoblingsstatusen i myWallbox Portal.
  • Når du oppdaterer eller starter laderne på nytt, får du en bedre brukeropplevelse som hjelper deg med prosessen.
  • Du får mer detaljert informasjon når laderen er i ventestatus.
  • For brukere i Singapore er merverdiavgiften oppdatert til 9 %.
  • Vi har også forbedret utformingen av sidemenyene inne i seksjonene.
  • Vi har utført noen mindre feilrettinger.

myWallbox

Integrering av Electromaps:

• Oppdag mer enn 460 000 ladere rundt deg med vår nye On the go-fane. Tilgjengelig i Spania, Tyskland, Italia og Frankrike.

Feilrettinger:

• Fiks for mørk modus på Android: Problem løst for noen Android-enheter som påvirkes av innstillinger for mørk modus.