Hoe de statistieken van je laadsessies in de Wallbox-app weer te geven

Je kan de statistieken van al je laadsessies rechtstreeks in de Wallbox-app weergeven. Statistieken zijn handig om je energieverbruik, je kosten en je laadgeschiedenis beter te begrijpen. Je kan je statistieken filteren op datum en ze zelfs visualiseren in de vorm van een grafiek.

Als je deze statistieken wilt exporteren, kun je dit doen in het portaal als je een actief Wallbox Business Plan-abonnement hebt. Je kan meer over deze functie te weten komen in dit speciale artikel hierover.

Hoe toegang te krijgen tot de statistieken van laadsessies in de app

1. Log in op de Wallbox-app.
  2. Selecteer je lader uit de lijst.
  3. Tik in het laderhoofdscherm op Statistieken.
  4. Je kan hier de statistieken van al je laadsessies visualiseren.

Als je geen MID-meter bij je lader hebt geïnstalleerd, ontvang je geen statistieken over energie en kosten.

Probleemoplossing

Worden de statistieken van je laadsessies niet weergegeven? Dit probleem kan meestal worden opgelost door onze stappen voor  probleemoplossing te volgen.