Com aplicar filtres a la informació de les sessions de càrrega

1. Introducció

Wallbox sempre vol proporcionar als seus clients els millors productes, serveis i experiència d’usuari. Una part molt important d’aquesta experiència d’usuari és l’app de Wallbox i el portal de myWallbox.

Tant l’aplicació com el portal permeten al client tenir un control total de la seva experiència de càrrega, recopilar informació de la sessió del carregador, estadístiques, consum, usuaris, etc. Això permet a tots els nostres clients tenir una gestió completa del seu consum d’energia i un estalvi de costos relacionat amb l’adopció de vehicles elèctrics.

Els filtres són útils per analitzar les estadístiques de càrrega del carregador. Pots filtrar les dades de càrrega mitjançant diferents filtres per conèixer millor les mètriques de càrrega.

També pots generar un informe resum de les teves sessions de càrrega a través del portal Wallbox.

Wallbox ofereix actualment tres plans de programari: Bàsic, Estàndard i Business. Els clients del pla de Wallbox Bàsic poden obtenir només les aplicacions sobre estadístiques bàsiques de consum d’energia, de càrrega i de costos. Els clients del pla Bàsic no poden descarregar els detalls de la sessió.

Els clients del pla de Wallbox poden descarregar fàcilment tota la informació sobre consum d’energia, costos, sessions actives, dades històriques en temps real i també poden generar informes en format CSV amb filtres, sempre que calgui. Els clients del pla Wallbox Business, a més dels anteriors, poden rebre un informe resumit de les mètriques principals de totes les sessions de càrrega mitjançant correu electrònic.

2. Filtres

Pots aplicar els filtres següents a les dades enregistrades de les teves sessions de càrrega:

• Per subgrups de carregadors Pots filtrar les dades pels diferents subgrups de carregadors que s’han creat.
  • Per carregador: filtra els carregadors dels vostres grups.
  • Per usuari: filtra els usuaris dels vostres grups.
  • Per pagament: filtra les sessions de pagament o les sessions de no pagament. Aquest filtre només s’aplica als subscriptors del pla Wallbox Business.
  • Per les dates d’inici i finalització: selecciona les dates d’inici i finalització que voleu veure.

3. Generar l’informe CSV

Pots generar un informe resum CSV per a les teves sessions de càrrega.

1. Fes clic a Estadístiques al tauler esquerre de la pantalla.

2. Selecciona la sessió de càrrega per a la qual vols generar l’informe resum.

3. Fes clic a Generar informe.

4. Informes automàtics

La funció d’informes automàtics està disponible amb la subscripció al pla Business. Els Superadmins i els Administradors poden activar aquesta característica. Un cop activats, els Superadministradors i els Administradors rebran un informe estadístic mensual per a cada grup de carregadors.

Els informes automatitzats inclouen les següents funcions:

• L’informe inclou un CSV estàndard per a cada grup generat al portal de myWallbox
  • L’informe s’envia en un interval de temps al voltant de la mitjanit (UTC) de l’últim dia de cada mes
  • L’informe inclou estadístiques de tots els dies del mes de tancament
  1. A la pàgina d’Estadístiques, activa el botó Informes automàtics.

Començaràs a rebre un informe mensual de resum per correu electrònic.

[elementor-template id="1022"]
Updated on 03/05/2021