Sådan konfigurerer du MID-måling

1. Introduktion

Wallbox bestræber sig på altid at give sine kunder de bedste produkter, services og brugeroplevelse. myWallbox-appen er en meget vigtig del af denne brugeroplevelse.

Mywallbox-appen giver dig mulighed for at have fuld kontrol over din ladeoplevelse, indsamle oplysninger om opladninger, statistik, forbrug, brugere osv. Du kan også styre energiforbruget og besparelserne ved at få en elbil.

Med abonnement på Wallbox-basisplanen får super-administratoren eller administratoren af ​​gruppen mulighed for at indstille MID-måling i myWallbox-appen. MID-enheden er en elmåler, der giver Wallbox-opladere en mere præcis måde at måle energiforbruget på. MID-måling til Wallbox-opladerenheder implementeres, hvor den målte nøjagtighed skal certificeres i henhold til direktivet om måleenheder, fx halv-offentlige stationer eller medarbejdere, der oplader bilen derhjemme, men som får pengene tilbage fra virksomheden.

2. Krav til MID-måling

Hvis du er super-administrator eller administrator af gruppen, kan du indstille MID-måling i myWallbox-appen.

For at udføre denne handling skal du sikre dig, at følgende krav er opfyldt:

• Abonnement på Wallbox-basisaftalen
  • Følgende opladere er kompatible med MID-måling: Commander 2, Pulsar Plus, Copper SB og Quasar
  • MID-måling er kompatibel med Power Sharing Smart, Power Boost og Dynamic Power Sharing-funktionaliteter.

3. Opsætningsproces

MID-målingsfunktionaliteten kan indstilles ved hjælp af myWallbox-appen, efter at MID-måleren er installeret som beskrevet i MID-installationsvejledningen tilgængelig på:  https://support.wallbox.com/en/knowledge-base/mid/

MID-manualen er også inkluderet i emballagen til MID-tilbehørskassen.

• Sådan konfigurerer du MID-parametre

Det er kun muligt at opsætte MID-konfigurationen, hvis brugeren er forbundet til opladeren via Bluetooth eller skyen.

For at konfigurere MID ved hjælp af myWallbox-appen skal Superadmin/Admin konfigurere følgende parametre:

• Aktivering/deaktivering af MID

Standardværdi = deaktiveret

Administratorer/Super-administratorer kan ændre denne parameter når som helst, så længe de er tilsluttet opladeren.

• MID-serienummer

Standardværdi = nul

Serienummeret på MID skal kontrolleres på stedet med enhedens serienummer for at den kan

konfigureres.

• Hvis de ikke stemmer overens, kan det ikke konfigureres.
  • Hvis de stemmer overens, kan feltet ikke redigeres.
  • Hvis MID-måleren udskiftes, markeres feltet med rødt og kan redigeres.
  • Hvis serienummeret på MID og opladeren ikke stemmer overens, vil status for MID-måleren være Aktiveret – MID ikke fundet.
  • Sikkerhedsmargen

Administratorer/Super-administratorer konfigurerer den anvendte energi pr. time (kw/t) eller tid til automatisk stop af opladeren, hvis MID-forbindelsen ikke gendannes. Kun et af målene kan konfigureres.

Standardværdi i kWh: 1 kWh

Standardværdi i min.: 1 min.

Maksimal værdi i kWh: 22 kWh

Maksimal værdi i min.: 60 min.

• Sådan konfigurerer du MID med myWallbox-appen
  1. Log ind i myWallbox-appen.
  2. Adgang til indstillingsmenuen.
  3. Gå til konfigurationsmenuen.
  • Tryk på OPGRADERINGER.
  • Tryk på MID-måler i menuen OPGRADERINGER.
  • Aktivér MID-målerkontakten.
  • Indtast serienummeret på MID-måleren i feltet Serienummer. Dette er blot et par af de tal, du kan finde nederst til venstre på pakken.
  • I feltet Autostopmargen skal du vælge den margen, du vil give til en opladning, hvis der er en kommunikationsfejl mellem MID-måleren og

Wallbox-laderen. Du kan anvende denne Autostopmargen i tid eller energi.

• Klik på Gem.