Wat zijn netcodes en waarom heb ik ze nodig?

Netcodes zijn de elektrische parameters waarmee je lader veilig, zeker en betrouwbaar energie in het elektriciteitsnet kan injecteren. Als je een gelijkstroomoplader zoals de Quasar hebt en stroom wilt ontladen naar het elektriciteitsnet, is dat dus noodzakelijk.

Hoe kan ik netcodes beheren?
Alleen gekwalificeerde en bevoegde technici kunnen de parameters van de netcodes beheren en bewerken.
Als u deze parameters zelf wijzigt, kan dit ertoe leiden dat de lader niet correct werkt. In sommige landen kan de overheid ook boetes opleggen aan verkeerde instellingen.
Desalniettemin kunt u altijd de waarden van de Grid Codes-parameters bekijken die in uw lader zijn geconfigureerd.
Wat moet ik doen als er een probleem optreedt met de Netcodes?
Wat de configuratie betreft, kunnen alleen gecertificeerde technici problemen oplossen die te maken hebben met de parameters van de Grid Codes. Neem contact op met ons serviceteam voor meer informatie.
Wat als mijn land, staat of regio geen netcodes heeft?
Als een land, staat of regio geen netcodes heeft, is dit gedeelte niet toegankelijk voor de installateur. In dit scenario is de ontlaadfunctie niet beschikbaar.
[elementor-template id="1022"]
Updated on 03/08/2023