Hva er kraftnettkoder og hvorfor trenger jeg dem

Nettkoder er de elektriske parametrene som gjør det mulig for laderen å tilføre energi til strømnettet på en trygg, sikker og pålitelig måte. De er derfor nødvendige hvis du eier en likestrømslader som Quasar og ønsker å levere strøm til nettet.

Hvordan kan jeg administrere rutenettkoder?
Det er kun kvalifiserte og autoriserte teknikere som kan administrere og redigere nettkodeparametrene.
Hvis du endrer disse parametrene selv, kan det føre til at laderen ikke fungerer som den skal. I noen land kan feil innstillinger også medføre bøter fra myndighetene.
Du kan likevel alltid se verdiene for nettkodeparametrene som er konfigurert i laderen.
Hva skal jeg gjøre hvis det oppstår et problem knyttet til nettkodene?
Når det gjelder konfigurasjonen, er det kun sertifiserte teknikere som kan løse problemer knyttet til nettkodeparametrene. Ta kontakt med vårt serviceteam for mer informasjon.
Hva om landet, delstaten eller regionen min mangler nettkoder?
Hvis et land, en stat eller en region mangler nettkoder, vil denne delen ikke være tilgjengelig for installatøren. I dette scenariet er utladningsfunksjonaliteten ikke tilgjengelig.
[elementor-template id="1022"]
Updated on 03/08/2023