Wanneer kan ik mijn EV gaan laden met mijn lader?

Zodra je lader geïnstalleerd en ingeschakeld is (de LED-halo toont een constant groen licht), kun je je Wallbox-lader gaan gebruiken.

Sluit de EV-stekker simpelweg aan op de laadaansluiting van je voertuig en je lader start het laadproces automatisch.

Als je alle slimme functies van je lader ten volle wilt gebruiken, raden we je aan het installatieproces te volgen dat in onze handleiding wordt beschreven.

Als je de myWallbox-app gebruikt en je lader al hebt vergrendeld of een geplande laadsessie hebt, start het laadproces pas als je de myWallbox-app gebruikt om je lader te ontgrendelen of als het tijd is voor de geplande laadsessie.