Hvornår kan jeg begynde at lade min elbil med min lader?

Så snart din lader er installeret og tændt (LED-haloen viser et konstant grønt lys), kan du begynde at bruge din Wallbox charger.

Sæt blot elbilens stik i din bils opladningsport, og din lader starter automatisk opladningen.

Hvis du ønsker at få fuldt udbytte af alle de smarte funktioner i din lader, anbefaler vi, at du følger opsætningsprocessen beskrevet i vores vejledning.

Hvis du bruger Wallbox-appen og allerede enten har låst din lader eller har planlagt en opladning, starter opladningen ikke, før du bruger Wallbox-appen til at låse din lader op eller indtil det planlagte opladningstidspunkt.

Updated on 13/04/2022