När kan jag börja ladda min elbil med min laddare?

Så fort din laddare är installerad och påslagen (lysdioden lyser med fast grönt sken) kan du börja använda din Wallbox charger.

Fäst bara laddningshandtag till fordonets laddningskontakt så startar din laddare automatiskt laddningsprocessen.

Om du vill ta del av alla smarta funktioner i din laddare rekommenderar vi att du följer den installationsprocess som beskrivs i vår guide.

Om du använder appen myWallbox och redan antingen har låst din laddare eller om ett laddningstillfälle är schemalagt, startar laddningsprocessen inte förrän du använder myWallbox-appen för att låsa upp din laddare eller förrän den schemalagda laddningstiden börjar.

Updated on 13/04/2022