Wachtwoord van uw myWallbox-account opnieuw instellen of wijzigen via de app

Volg de onderstaande stappen om een nieuw wachtwoord aan te maken als u deze bent vergeten, of uw huidige wachtwoord wijzigen als u bent ingelogd.

Als u uw wachtwoord opnieuw wilt instellen of wijzigen via de portal, volg dan de stappen in dit artikel.

Vergeet niet dat de inloggegevens voor de myWallbox-app en de portal hetzelfde blijven.

Vergeten wachtwoord opnieuw instellen

Als u uw wachtwoord bent vergeten en opnieuw wilt instellen om in te loggen, volg dan de volgende stappen:

1. Open de myWallbox-app.
  2. Tik op “Ga verder met e-mail“.
  3. Tik op “Uw wachtwoord vergeten?“.
  4. Voer het e-mailadres in dat aan uw account gekoppeld is en tik op Wachtwoord opnieuw instellen.
  5. Als het e-mailadres dat u invoert bij een bestaande account hoort, sturen we hier een e-mail naartoe voor het herstellen van uw wachtwoord.
  6. Open de e-mail en tik op de link.
  7. Voer een nieuw wachtwoord in en bevestig dit.

U kunt nu met uw nieuwe wachtwoord inloggen.

Uw wachtwoord wijzigen als u ingelogd bent

Als u uw huidige wachtwoord nog weet maar deze wilt veranderen, volg dan de volgende stappen:

1. Log in op de myWallbox-app.
  2. Tik op “Profiel“.
  3. Tik op “Wachtwoord wijzigen“.
  4. Voer uw huidige wachtwoord in en creëer een nieuwe.
  5. Tik op “Wijzigen“.

U kunt nu met uw nieuwe wachtwoord inloggen.

Updated on 09/12/2022