Hur återställer eller ändrar jag lösenordet på mitt myWallbox-konto med appen?

Genom att följa stegen nedan kan du skapa ett nytt lösenord om du har glömt det eller ändra det nuvarande när du är inloggad.

Om du vill ändra eller återställa ditt lösenord via portalen följer du stegen i den här artikeln.

Kom ihåg att dina kontouppgifter förblir desamma för myWallbox-appen och portalen.

Återställ ett glömt lösenord

Om du har glömt ditt nuvarande lösenord och behöver återställa det för att logga in följer du stegen nedan:

1. Öppna myWallbox-appen
  2. Tryck på “Fortsätt med e-post”.
  3. Tryck på “Glömt ditt lösenord?”.
  4. Ange e-postadressen som är kopplad till ditt konto och tryck på Återställ lösenord.
  5. Om den e-postadress du angett matchar ett befintligt konto skickas ett e-postmeddelande om att återställa lösenordet till den e-postadressen.
  6. Gå till din e-post och tryck på återställningslänken.
  7. Ange ett nytt lösenord och bekräfta.

Du kan nu logga in med det nya lösenordet du angett.

Ändra ditt lösenord när du är inloggad

Om du vet ditt nuvarande lösenord och behöver ändra det kan du följa nedanstående steg:

1. Logga in i myWallbox-appen.
  2. Tryck på “Redigera profil”.
  3. Tryck på “Ändra lösenord”.
  4. Ange ditt nuvarande lösenord och välj ett nytt.
  5. Tryck på “Ändra” för att bekräfta.

Du kan nu logga in med det nya lösenordet du angett.