Sådan nulstiller eller ændrer du adgangskoden til din myWallbox-konto med appen

Ved at følge nedenstående trin kan du generere en ny adgangskode, hvis du har glemt den, eller ændre den nuværende, mens du er logget ind.

Hvis du vil ændre eller nulstille din adgangskode ved hjælp af portalen, skal du følge trinene i denne artikel.

Husk, at legitimationsoplysningerne for din konto forbliver de samme for myWallbox-appen og portalen.

Nulstil din glemte adgangskode

Følg nedenstående trin, hvis du har glemt din aktuelle adgangskode og har brug for en ny for at kunne logge på:

1. Åbn myWallbox-appen.
  2. Klik på “Fortsæt med e-mail“.
  3. Klik på Har du glemt din adgangskode?.
  4. Angiv den e-mail, der er relateret til din konto, og klik på Gendan adgangskode.
  5. Hvis den angivne mailadresse stemmer overens med en eksisterende konto, vil der blive sendt en gendannelsesmail til denne mailadresse.
  6. Gå til dine e-mails, og klik på gendannelseslinket.
  7. Angiv en ny adgangskode, og godkend den.

Du kan nu logge på med den nye adgangskode, du har valgt.

Skift din adgangskode, mens du er logget ind

Du kan følge nedenstående trin, hvis du kender din aktuelle adgangskode og skal ændre den:

1. Log på myWallbox-appen.
  2. Tryk på “Profil“.
  3. Tryk på “Skift adgangskode“.
  4. Indtast din nuværende adgangskode, og angiv den nye.
  5. Klik på “Foretag ændring” for at bekræfte.

Du kan nu logge på med den nye adgangskode, du har valgt.

Updated on 09/12/2022