Hvordan tilbakestille eller endre din myWallbox-kontos passord ved hjelp av appen?

Ved å følge trinnene nedenfor kan du generere et nytt passord hvis du har glemt det, eller endre ditt nåværende passord mens du er logget inn.

Dersom du ønsker å endre eller tilbakestille passordet ditt ved hjelp av portalen, følg trinnene i denne artikkelen.

Husk at dine kontoopplysninger forblir de samme for myWallbox-appen og portalen.

Tilbakestill ditt glemte passord

Hvis du har glemt ditt nåværende passord og trenger å gjenopprette det for å logge inn, følg trinnene nedenfor:

1. Åpne myWallbox-appen.
  2. Trykk “Fortsett med e-post“.
  3. Trykk “Glemt passordet ditt?”.
  4. Angi e-postadressen knyttet til kontoen din og trykk Gjenopprett passord.
  5. Dersom e-postadressen du angir matcher en eksisterende konto, vil en e-post om gjenoppretting av passord bli sendt til denne e-postadressen.
  6. Gå til e-posten din og trykk på gjenopprettingslenken.
  7. Angi et nytt passord og bekreft.

Du kan nå logge inn ved bruk av det nye passordet du definerte.

Endre passordet ditt mens du er logget inn

Hvis du vet ditt nåværende passord og trenger å endre det, kan du følge trinnene nedenfor:

1. Logg inn på myWallbox-appen.
  2. Trykk på “Profil“.
  3. Trykk på “Endre passord”.
  4. Angi ditt nåværende passord og definer det nye passordet.
  5. Trykk “Endre” for å bekrefte.

Du kan nå logge inn ved bruk av det nye passordet du definerte.