Hoe activeer je geautomatiseerde rapportage voor je laadsessies

1. Inleiding

Wallbox wil zijn klanten altijd de beste producten, diensten en gebruikerservaring bieden. Een zeer belangrijk onderdeel van deze gebruikerservaring zijn de Wallbox-app en de myWallbox-portal.

Zowel de app als het portaal geven de klant volledige controle over hun oplaadervaring: het verzamelen van informatie over de oplaadsessie, statistieken, verbruik, gebruikers, enz. Dit geeft onze klanten het volledige beheer over hun energieverbruik en kostenbesparingen met betrekking tot het gebruik van elektrische voertuigen.

Filters zijn handig om de oplaadstatistieken van je lader te analyseren. Je kunt de oplaadgegevens filteren met verschillende filters om een beter inzicht te krijgen in je oplaadstatistieken.

Je kunt ook een overzichtsrapport van je oplaadsessies genereren via de Wallbox-portal.

Wallbox biedt momenteel drie softwareplannen: Basic, Standard en Business. Klanten met een Wallbox Basic-abonnement kunnen de standaardstatistieken met betrekking tot energieverbruik, oplaadsessies en kosten alleen via de app verkrijgen. Klanten met een Basic-abonnement kunnen geen sessiegegevens downloaden.

Klanten met een Wallbox kunnen eenvoudig alle informatie over energieverbruik, kosten, actieve sessies, historische gegevens in real time downloaden. Ook kunnen ze rapporten in CSV-formaat genereren met filters, indien nodig. Klanten met een Wallbox Business-abonnement kunnen, naast het bovenstaande, via e-mail een samenvattend rapport ontvangen met de belangrijkste maatstaven van alle oplaadsessies.

2. Automatische Rapportage

De functie Automatische Rapportage is beschikbaar met het Business-planabonnement. Deze functie kan worden ingeschakeld door de Superadmins. Wanneer deze functie eenmaal is geactiveerd, ontvangen Superadmins een maandelijks statistiekenrapport voor elke groep laders.

De geautomatiseerde rapporten omvatten de volgende functies:

• Het rapport bevat standaard de CSV zoals deze voor de groep is gegenereerd in myWallbox-portal
  • Het rapport wordt verzonden rond middernacht (tijdzone UTC) van de laatste dag van elke maand
  • Rapport bevat statistieken voor alle dagen van de afsluitende maand
  1. Activeer op de Statistieken-pagina de Automatische Rapportage-knop.

Je ontvangt dan een maandelijks samenvattingsrapport via e-mail.

[elementor-template id="1022"]
Updated on 15/10/2021