Så här aktiverar du automatisk rapportering av laddningarna

1. Introduktion

Wallbox vill alltid förse sina kunder med de bästa produkterna, tjänsterna och användarupplevelsen. En viktig del av användarupplevelsen är Wallbox-appen och myWallbox-portalen.

Både appen och portalen ger kunden full kontroll över laddningen, möjlighet att samla in information om laddningar, statistik, förbrukning, användare osv. Det gör att alla våra kunder har full kontroll över sin energiförbrukning och sina kostnadsbesparingar i samband med införande av elbilar.

Filter kan användas för analys av laddningsstatistik för din laddare. Du kan använda olika filter för laddningsdata för att sammanställa önskad information om laddningshistoriken.

Du kan också skapa en sammanfattande rapport om laddningarna via Wallbox-portalen.

Wallbox erbjuder för närvarande tre olika programvaruavtal: Basic, Standard och Business. Kunder med Wallbox Basic-avtal kan via appen endast få grundläggande statistik över energiförbrukning, laddningar och kostnader. Kunder med Basic-avtal kan inte hämta data om laddningarna.

Kunder Wallbox kan enkelt hämta all information om energiförbrukning, kostnader, aktiva laddningar, historiska data i realtid och även generera rapporter i CSV-format med filter vid behov. Kunder med Wallbox Business–avtal kan utöver ovanstående få en sammanfattande rapport över de viktigaste måtten från alla laddningar via e-post.

2. Automatisk rapportering

Funktionen ”Automatisk rapportering” är tillgänglig för Business-abonnemang. Den här funktionen kan aktiveras av superadministratörer. Efter aktivering får administratören en statistikrapport per månad för varje grupp av laddare.

De automatiska rapporterna innehåller följande funktioner:

• Rapporten innehåller standard-CSV som genereras för gruppen på myWallbox-portalen
  • Rapporten skickas ut omkring midnatt (UTC) sista dagen i varje månad
  • Rapporten innehåller statistik för alla dagar i månaden
  1. Gå till Statistik-sidan och aktivera med knappen Automatisk rapportering.

Du kommer att få en månadsvis sammanfattningsrapport via e-post.

[elementor-template id="1022"]
Updated on 15/10/2021