Een nieuwe Stripe-account instellen

1. Inleiding

Wallbox wil zijn klanten altijd de beste producten, diensten en gebruikerservaring bieden. Een zeer belangrijk onderdeel van deze gebruikerservaring is de Wallbox-app en de myWallbox-portal.

Zowel de app als de portal stellen de klant in staat om de oplaadervaring volledig te beheren, het verzamelen van informatie over de laadsessie, statistieken, verbruik, gebruikers, enz. Dit stelt onze klanten in staat volledig beheer te hebben over hun energieverbruik en kostenbesparingen met betrekking tot het gebruik van elektrische voertuigen.

De myWallbox-portal heeft de mogelijkheid om een betaalplatform te integreren om uw potentiële klanten/gebruikers direct te laten betalen voor elk gebruik van uw laadinfrastructuur. Hieronder vindt u de instructies voor het instellen van een nieuwe Stripe-account.

2. Een nieuwe Stripe-account instellen

Als u uw Stripe-account wilt configureren, gaat u naar het gedeelte Instellingen (menu aan de linkerkant).

U moet de volgende gedeeltes configureren.

2.1 Accountinstellingen

De algemene bedrijfsinformatie en het openbaar handelsadres worden toegevoegd.

2.2 Belastinginformatie

Belastinggegevens van het bedrijf van de provider.

2.3 Branding

Commerciële visuele configuratie van betalingsbewijzen/facturen.

2.4 Bankrekeningen en planning.

Hier kunt u de bankrekening en de valuta van de ontvangen betalingen in Stripe en de configuratie van uitbetalingen configureren.

2.5 E-mail ontvangstbewijzen

Configuratie van waarschuwingen en taal in de ontvangst van e-mails.

2.6 Verificatie van accountidentiteit

Verifieer de identiteit(en) en houd de details van het bijbehorende account up-to-date door eigenaren, bestuurders, vertegenwoordigers en controleurs.

Toegang via het menu ‘Instellingen’ aan de linkerkant en kies het subgedeelte ‘Verificatie’.

Voeg de vereiste documentatie toe om de werkelijke betalingen van gebruikers te kunnen ontvangen. Als de account niet is geverifieerd, kan Stripe huidige betalingen blokkeren en worden alle transacties geweigerd.

[elementor-template id="1022"]
Updated on 18/02/2021