Sådan opretter du en ny Stripe-konto

1. Introduktion

Wallbox vil altid give sine kunder de bedste produkter, services og brugeroplevelse. Wallbox-appen og portalen myWallbox er en meget vigtig del af denne brugeroplevelse.

Både appen og portalen giver kunderne mulighed for at have fuld kontrol over deres ladeoplevelse, indsamling af oplysninger om opladning, statistikker, forbrug, brugere osv. Dette giver alle vores kunder mulighed for at have fuld kontrol over energiforbruget og besparelserne ved at få en elbil.

myWallbox-portalen kan integrere en betalingsplatform for direkte at opkræve din potentielle kunde/bruger for hver brug af din ladeinfrastruktur. Her er instruktionerne til at konfigurere en ny Stripe-konto.

2. Sådan opretter du en ny Stripe-konto

Gå til Indstillinger (menuen i venstre side) for at konfigurere din Stripe-konto.

Du skal konfigurere følgende afsnit.

2.1 Kontoindstillinger

Generelle oplysninger om virksomheden og offentlig adresse udfyldes.

2.2 Skatteoplysninger

Skattedata fra udbyderfirmaet.

2.3 Branding

Visuel opsætning af kommercielle kvitteringer/fakturaer.

2.4. Bankkonti og planlægning

Her kan du konfigurere bankkontoen og valutaen for de betalinger, der modtages i Stripe og udbetalingskonfigurationen.

2.5 E-mailkvitteringer

Konfiguration af alarmer og sprog ved modtagelse af e-mails.

2.6 Kontoidentitetsbekræftelse

Bekræft identiteten/identiteterne, og hold oplysningerne om den tilknyttede konto ajourført af ejere, direktører, repræsentanter og controllere.

Gå ind i Indstillinger-menuen til venstre og vælg underafsnittet “Bekræftelse”.

Tilføj den krævede dokumentation for at kunne modtage faktiske betalinger fra brugere. Hvis kontoen ikke er bekræftet, blokerer Stripe muligvis aktuelle betalinger, og alle transaktioner afvises.