Sette opp en ny Stripe-konto

1. Innledning

Wallbox ønsker alltid å tilby kundene sine de beste produktene, tjenestene og brukeropplevelsen. En svært viktig del av denne brukeropplevelsen er Wallbox-appen og myWallbox-portalen.

Både appen og portalen gjør at kunden kan ha full kontroll over ladeopplevelsen, hente informasjon om laderens økt, statistikk, forbruk, brukere osv. Dette gjør det mulig for alle kundene våre å ha full styring av energiforbruk og kostnadsbesparelser knyttet til levering av elektriske kjøretøy.

MyWallbox-portalen har muligheten til å integrere en betalingsplattform for å kunne belaste potensielle kunder/brukere direkte for hver bruk av lade infrastrukturen. Deretter ser du veiledningen for oppsettet av en ny stripe-konto.

2. Sette opp en ny Stripe-konto

For å konfigurere Stripe-kontoen din, gå til innstillinger-delen (menyen til venstre).

Du må konfigurere følgende deler.

2.1 Kontoinnstillinger

Generell firmainformasjon og kontoradresse må legges til.

2.2 Skatteinformasjon

Skatteopplysninger for leverandørselskapet.

2.3 Merkevarebygging

Kommersiell visuell konfigurering av kvitteringer/fakturaer.

2.4 Bankkontoer og planlegging.

Her kan du konfigurere bankkonto og valuta for mottatte betalinger i stripe og utbetalingskonfigurasjonen.

2.5 E-postkvitteringer

Konfigurering av varsler og språk i tilsendte e-poster.

2.6 Bekreftelse av kontoidentitet

Kontroller identiteten(e) og hold detaljene for den tilknyttede kontoen oppdatert av eiere, styremedlemmer representanter og kontrollere.

Tilgang fra venstre sidemenyen «Innstillinger» og velg delen «Verifikasjon».

Legg til nødvendig dokumentasjonen for å kunne motta faktiske betalinger fra brukere. Hvis kontoen ikke er bekreftet, kan stripe blokkere gjeldende betalinger og avvise alle transaksjoner.

[elementor-template id="1022"]
Updated on 18/02/2021