Skapa ett nytt Stripe-konto

1. Introduktion

Wallbox vill alltid förse sina kunder med de bästa produkterna, tjänsterna och användarupplevelsen. En viktig del av användarupplevelsen är Wallbox-appen och myWallbox-portalen.

Både appen och portalen tillåter kunden att ha full kontroll över sin laddningsupplevelse, samla in information om laddningssessioner, statistik, förbrukning, användare, etc. Detta gör det möjligt för alla våra kunder att ha full hantering av sin energiförbrukning och sina kostnadsbesparingar i samband med införande av elbilar.

myWallbox-portalen har möjlighet att integrera en betalningsplattform för att direkt debitera dina potentiella kunder/användare för varje användning av din laddningsinfrastruktur. Nedan finns instruktioner för att skapa ett nytt Stripe-konto.

2. Skapa ett nytt Stripe-konto

Om du vill konfigurera Stripe-kontot går du till avsnittet Inställningar (menyn på vänster sida).

Du måste konfigurera följande avsnitt.

2.1 Kontoinställningar

Företagsinformationen och den offentliga kommersiella adressen kommer att läggas till.

2.2 Skatteinformation

Skatteuppgifter för leverantörsföretaget.

2.3 Varumärket

Kommersiell visuell konfiguration av kvitton/fakturor.

2.4 Bankkonton och programmering.

Här kan du konfigurera bankkontot och valutan för de betalningar som mottagits i Stripe och konfigurationen för utbetalningar.

2.5 E-postkvitton

Konfiguration av varningar och språk i mottagandet av e-post.

2.6 Kontoidentitetsverifiering

Verifiera identiteten och behåll uppgifterna för det associerade kontot uppdaterat av ägare, direktörer, representanter och controllers.

Åtkomst från den vänstra menyn “Inställningar” och välj underavsnittet “Verifiering”.

Lägg till nödvändig dokumentation för att kunna ta emot faktiska betalningar från användare. Om kontot inte verifieras kan Stripe blockera aktuella betalningar och alla transaktioner kommer att avvisas.

[elementor-template id="1022"]
Updated on 18/02/2021