1. Home
  2. Knowledge Base
  3. Pulsar Family
  4. Pulsar
  5. Vanlige spørsmål
  6. Slik setter du opp en planlagt ladeøkt for Pulsar/Pulsar Plus
  1. Home
  2. Knowledge Base
  3. Pulsar Family
  4. Pulsar Plus
  5. Vanlige spørsmål
  6. Slik setter du opp en planlagt ladeøkt for Pulsar/Pulsar Plus

Slik setter du opp en planlagt ladeøkt for Pulsar/Pulsar Plus

Sett opp lading for strømbilen når det passer deg med Pulsar eller Pulsar Plus.

Innledning

Noen ganger er det svært viktig å sikre at ladestasjonen kun lader på et bestemt tidspunkt i løpet av dagen eller natten. Mulige årsaker er:

• Du kan oppleve ulike strømpriser til forskjellige tider på døgnet
  • Du bør kun lade i perioder med lavt forbruk fra andre enheter i boligen/anlegget

Alle laderne har denne funksjonaliteten fordi vi ønsker å gi sluttbrukerne våre full kontroll over ladeopplevelsen sin.

Sette opp en tidsplan i laderen

Nedenfor finner du veiledningen som viser hvordan du tar i bruk denne nyttige funksjonaliteten for laderen din. Pass på at ladekontakten for elektrisk bil ikke er plugget inn i bilen når du skal lade som planlagt.

1.– Åpne Wallbox-appen.

2.– Hvis du ikke allerede er innlogget, logg inn med brukernavn/passord:

3.– Velg lader når du har logget inn:

4.– Appen vil deretter kobles til laderen. HALO-en til laderen blir lilla under synkroniseringsprosessen (kun for Pulsar):

5.– Klikk på klokke-ikonet i appen:

6.– Tidsplan-menyen vil da vises. Velg start- og sluttid. Trykk deretter lagre. Når dette er gjort vil ladeøkten settes opp i tidsplanen.

7.– Hvis du kobler til bilen med en aktiv tidsplan viser din Pulsar en turkis blinkende farge:

Når startes en forhåndsprogrammert lading?

Hvis det er en forhåndsprogrammert lading, går laderen inn i «venter på planlagt lading»-modus hvis det er mindre enn 12 timer mellom nå og starttidspunktet for den forhåndsprogrammerte ladeøkten. Automatisk lading starter på den programmerte starttiden for ladeøkten.

VELDIG VIKTIG: Pass på at du låser opp laderen før eller etter at du har koblet til bilen. Hvis laderen låses under tidsinnstillingen for ladeøkten, vil ikke den nye planen brukes.

Hvis du har en forhåndsprogrammert lading, men fremdeles ønsker å lade, så kan du bare trykke på «play»-knappen som starter ladeøkten umiddelbart:

Updated on 30/12/2019