Hvordan administrere Automatisk lås på laderen din?

Autolås-funksjonen låser laderen din automatisk etter en angitt tid eller når ladeøkten er slutt, for å beskytte den mot uautoriserte brukere. Når autolås er aktivert, vil brukere måtte autentisere seg for å låse opp laderen og bruke den.

Det er kun mulig å aktivere eller deaktivere autolåsen gjennom portalen hvis du har myWallbox Bedrift- eller Standard-abonnement. Hvis ikke, kan du endre det gjennom myWallbox-appen. For å administrere statusen for Automatisk lås på laderen din, må den være koblet til internett.

1. Pass på at Wallbox-laderen og myWallbox-appen har siste tilgjengelige versjon (du kan sjekke versjonen i Play Store eller Apple Store).
  2. Logg deg inn på myWallbox-appen ved å fylle ut opplysningene dine, eller registrer deg hvis du ikke har en konto ennå.
  3. Velg din lader, og klikk på Innstillinger-ikonet.
  4. Gå inn på “Avanserte innstillinger”.
  5. Autolåsen er aktivert som standard. Sett knappen til av-posisjon for å deaktivere autolås. Merk at du også kan stille inn en timer for når laderen din skal låse seg automatisk.
  6. Klikk påLAGRE.

📝 Alle har tilgang til laderen din når den er ulåst.

[elementor-template id="995"]
Updated on 03/11/2022