Laddningsloggar

Laddningsloggarna visas inte på myWallbox-portalen eller i Wallbox-appen

För att laddningsstatistiken ska synas i appen eller myWallbox-portalen måste Copper-laddaren vara uppkopplad till Internet.

Kontrollera först Internetuppkopplingen.

Om laddningsstatistiken fortfarande inte visas kan du göra följande:

1. Kontrollera att den senaste firmware-versionen (inbyggd programvara) är installerad på Copper-laddaren.
  2. Ta bort Wallbox-appen från telefonen, hämta appen igen, anslut till din Copper-laddare via Bluetooth och låt enheten synka med din telefon. Detta gör att Copper-laddaren kan skicka statistik med Bluetooth istället för Internet.
  3. Återställ laddarsystemet. Logga in på Wallbox-appen och gå till: Inställningar > Avancerade alternativ > Starta om.